Neler Yeni

Ekranda anlık titreme ve parlaklık artışı (Alan Wake 2)

baso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Başar Baysal
Arkadaşlar selamlar,
yeni bir oled monitör aldım ve birkaç gündür sorunsuz kullanıyorum fakat bugün Alan Wake 2 indirdim ve oynarken ekranda milisaniyelik bir titreme ve parlaklık artışı oluyor ve gidiyor. Oyunda sahnelerde, menüde de mouse veya klavyede herhangi bir tuşa bastığımda milisaniyelik titreme ile parlaklık artışı oluyor hemen sonrasında geçiyor. Sorunun oyundan, monitörden veya pcden mi kaynaklandığını bilmiyorum. Eğer monitörde bir problem varsa iade edeceğim. Yardımcı olabilir misiniz ?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Batuhan
Mantıken diğer oyunlarda olmuyorsa sorun oyundandır. Ama net bir şekilde öğrenmek istiyorsan kasayı başka monitöre veya tvye vs bağla eğer aynısı olursa aldığın monitörde sorun yoktur oyun veya pc sorunlu demektir. Ayrıca g-sync vs açık olduğunda bu tarz sorunlar oluşabiliyor. Monitör ayarlarından g-sync veya freesync kapatıp oynamayı dene.

baso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Başar Baysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir tek lolde denedim bir sorun yoktu yarın başka oyunlarda da deneyeceğim.
Kısa bir videosunu da yüklüyorum baya belli oluyor burda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıken diğer oyunlarda olmuyorsa sorun oyundandır. Ama net bir şekilde öğrenmek istiyorsan kasayı başka monitöre veya tvye vs bağla eğer aynısı olursa aldığın monitörde sorun yoktur oyun veya pc sorunlu demektir. Ayrıca g-sync vs açık olduğunda bu tarz sorunlar oluşabiliyor. Monitör ayarlarından g-sync veya freesync kapatıp oynamayı dene.
G-sync kapattım ve sorun çözüldü ama bu sefer de latency değeri 60 ms gözüküyor. G-sync açıkken 10 11 mslerde geziyordu. Latency değerini düşürmenin bir yolu var mı ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom