Neler Yeni

Yardım EKRANDA ÇİZGİ

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
merhaba bende rx 570 ekran kartı var ve yaklaşık 3 saat önce masaüstündeyken ekranda 1 saniyelik küçük çicgiler çıktı ve gitdi acaba endişelenmelimiyim çizgi çıktıktan sonra war thundera girdim ultra grafiklerde hiç sıkıntı olmadı pc benchmark testide yaptım gene sıkıntı olmadı acaba o çizgi çıkmadan önce war thunderı oymamıştım 6saat ve ekran kartı 81 derece olmuştu ondan alakalı olabilirmi

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
monitörle alakalıdır ısınmış olabilişr

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
merhaba bende rx 570 ekran kartı var ve yaklaşık 3 saat önce masaüstündeyken ekranda 1 saniyelik küçük çicgiler çıktı ve gitdi acaba endişelenmelimiyim çizgi çıktıktan sonra war thundera girdim ultra grafiklerde hiç sıkıntı olmadı PC benchmark testide yaptım gene sıkıntı olmadı acaba o çizgi çıkmadan önce war thunderı oymamıştım 6saat ve ekran kartı 81 derece olmuştu ondan alakalı olabilirmi
Acaba monitörde vga dönüştürücün varmı

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitorun ve ekran kartın yenimi veya biyere çarptınmı ben dönüştürücü kullanmaya başladığımdan beri saniyelik yatay siyah çizgiler gelip gidiyoduda
EVET YENİLER BİR YERE ÇARPMADIM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba monitörde vga dönüştürücün varmı
sadece 1 saniyeline çıktı 4. saateyim gta 5 oynuyorum hayla çıkmadı acaba geçici bişey olabilirmi ?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
EVET YENİLER BİR YERE ÇARPMADIM
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece 1 saniyeline çıktı 4. saateyim gta 5 oynuyorum hayla çıkmadı acaba geçici bişey olabilirmi ?
Geçiceğini zannetmem ama çok nadiren çıkıyo seni rahatsız edecek derecede değil yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom