Ekranda çizgiler çıkıyor lütfen yardım edin

bana böyle başıma geldi hz düşürdüm düzeldi 1 hafta sonra bozuldu,1 yılda 2 defa bozuldu ilk olan yeşil çizgi çıktı garanti verdik sıfır kutu verdi sonra 1 yıl kullandık senin video attığın gibi oldu çizgi çıktı hz düşürdüm düzeldi 1 hafta sonra kafa yedi düzelmeyecek hale geldi çok fazla çizgi oldu hava sıcak olunca kafa yiyor sanırım geçen sene temmuzda öyleydi, garanti verdik bu model kronik miş dedi istersen farklı model vereyim yada para vereyim dedi.

Çok iyi olaymış hocam 🤣. İnternette araştırınca bu sorunu yaşayan neredeyse herkeste monitör arızası dolayısıyla olmuş. Herkes de garantiye yollayınca iade veya değişim almış. Umarım kablodandır. Monitörün garantisi yoksa sıkıntı. Bu durumu yaşayıp da sorunun ekran kartından olduğu bir konu göremedim yabancı forumlarda da.
monitörümü yıl başında vatan bilgisayardan aldım asus rog strix xg259cms modeli garantisi var

monitörümü yıl başında vatan bilgisayardan aldım asus rog strix xg259cms modeli garantisi var
Sevindim adınıza hocam. İsterseniz önce farklı kablo ile deneyin isterseniz bir yere götürüp farklı PC ile deneyin veya direkt vatana götürün monitörü.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
bana böyle başıma geldi hz düşürdüm düzeldi 1 hafta sonra bozuldu,1 yılda 2 defa bozuldu ilk olan yeşil çizgi çıktı garanti verdik sıfır kutu verdi sonra 1 yıl kullandık senin video attığın gibi oldu çizgi çıktı hz düşürdüm düzeldi 1 hafta sonra kafa yedi düzelmeyecek hale geldi çok fazla çizgi oldu hava sıcak olunca kafa yiyor sanırım geçen sene temmuzda öyleydi, garanti verdik bu model kronik miş dedi istersen farklı model vereyim yada para vereyim dedi.
model nedir hocam monitörüm asus rog strix xg259cms 310hz 300hz de kullanırken bu sorunu yaşıyordum 240 a çektim şuan bir sorun gözükmüyor

model nedir hocam monitörüm asus rog strix xg259cms 310hz 300hz de kullanırken bu sorunu yaşıyordum 240 a çektim şuan bir sorun gözükmüyor

MSI G274QPX 27​

bu bozulan, bence garanti ver kafan ağrımasın garanti daha çok var ise 240hz sorun etmiyorsan sen bilin.

bende de sadece açıldığında 30 saniyelik bozulma oluyordu. 2 hafta sonra tamamen gitti. garanti verdim geçen hafta. bakalım ne olacak

Hocam HDMI veya DP hangisini kullanıyorsanız çıkarıp tekrar takın.

Farklı kablo ile deneyin.

Hz'yi düşürüp öyle deneyin.
Konuyu hortlatıyorum. 180 Hz monitör kullanıyorum. Aynı soruna sahibim video silindiği için göremiyorum ama muhtemelen aynı şeydir. Özellikle tam ekran uygulamalarda alt tab vs. atınca diğer uygulamalarda (discord, chrome vs. gibi donanım hızlandırma [dolayısıyla ekran kartı kullanan] kullanan) frame donması ve yatay çizgiler şeklinde glitchler oluyordu. 144 e çekince sorun düzeldi.
Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri