Neler Yeni

Ekranda dikey çizgiler var

Samedov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet Berkant Filik
Merhaba,
Ekranımda arada sırada video izlerken ve yine bazen oyun oynarken dikey çizgiler çıkıyor ekranımda.
Sorun monitörde mi yoksa ekran kartında mı bilemedim. Şöyle de bir şey var ekran kaydı aldığımda ekran kaydı tekrarını izlerken çizgiler gözükmüyor nedense. Bu arada ekran kartım Gigabyte Aorus Master 3070 Ti modeli.
Yeni aldım kartı henüz 4-5 ay falan oluyor. Monitörüm ise ASUS VG278QR modeli.
Monitörü alalı 3-4 sene falan oldu. Kullandığım PSU ise Corsair HX850 modeli.
Acaba PSU yetersiz mi kalıyor bilemedim.

Sorun sizce monitörde mi ekran kartında mı? Ya da kablo ile alakalı başka bir sorun mu?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
ekran kaydı aldığında gözükmüyorsa büyük ihtimalle monitör kaynaklıdır. ya da kablo. kabloların tam girdiğine emin olun, farklı kablo ile deneyin, farklı monitör ile deneyin, farklı giriş ile deneyin.

Samedov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet Berkant Filik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kaydı aldığında gözükmüyorsa büyük ihtimalle monitör kaynaklıdır. ya da kablo. kabloların tam girdiğine emin olun, farklı kablo ile deneyin, farklı monitör ile deneyin, farklı giriş ile deneyin.
Şöyle bir şey var hocam çok nadir çıkıyor çizgiler onu yakalamam çok zor. Film izlerken bazı sahnelerde oluyor mesela geri alıp denedim ekran kaydı alırken yine çıkmıştı çizgiler ama ekran kaydında gözükmedi. Bazen de hiç olmuyor. Belki de dediğiniz gibi kablo ile alakalı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,824
Üyeler
164,918
Son üye
cagri21
Top Bottom