Neler Yeni

Ekranda oluşup kaybolan saliselik beyaz çizgiler

Cisseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Selçuk
Arkadaşlar monitörümde görselde belirttiğim gibi beyaz çizgiler oluşuyor ama saliselik gidip geliyor ve sık karşılaştığım bir sorun değil. En başta Valorant lobisinde fark ettim genelde mouse hareket halindeyken oluyor sorun ve sonrasında Google'da mouse hareket ettirirken de olduğunu fark ettim ama dediğim gibi sürekli olmuyor videosu da var linkini bırakıyorum tamamen şans eseri çekmiş bulundum sizce sorun donanımsal mı yazılımsal mı ya da bunu nasıl anlarım? Ayrıca ekrtan kartı yazılımı güncelledikten sonra yaşadım sorunu sonrasında DDU ile kaldırıp yeniden yükledim hala düzelmedi. Ekran kartım RX 7700XT, monitörüm Samsung Odyssey G65b LS27BG652euxuf.
Video linki:

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-10-13 saat 22.31.47_5ddff514.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-13 saat 22.31.47_5ddff514.jpg
    61.1 KB · Hit: 30

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Göksel Gündüz
Bunun bir videosunu çek ama telefondan değil bilgisayardan. Sonra çektiğin görüntüyü telefonuna yükle ve oradan izle. Eğer bu problemi telefonunda izlerken görüyorsan ekran kartından, görmüyorsan monitöründen olabilir.

Eğer ekran kartında yer varsa monitördeki kabloyu farklı bir slota bağlamayı dene. Yada Hz değerini düşürmeyi dene bakalım yapacak mı ? Belki monitör kablosuyla alakalı bir sorun olabilir ama emin değilim.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Arkadaşlar monitörümde görselde belirttiğim gibi beyaz çizgiler oluşuyor ama saliselik gidip geliyor ve sık karşılaştığım bir sorun değil. En başta Valorant lobisinde fark ettim genelde mouse hareket halindeyken oluyor sorun ve sonrasında Google'da mouse hareket ettirirken de olduğunu fark ettim ama dediğim gibi sürekli olmuyor videosu da var linkini bırakıyorum tamamen şans eseri çekmiş bulundum sizce sorun donanımsal mı yazılımsal mı ya da bunu nasıl anlarım? Ayrıca ekrtan kartı yazılımı güncelledikten sonra yaşadım sorunu sonrasında DDU ile kaldırıp yeniden yükledim hala düzelmedi. Ekran kartım RX 7700XT, monitörüm Samsung Odyssey G65b LS27BG652euxuf.
Video linki:
Bende gtada oluyor ana menüde %1 ve 10 arası kullanıyor oyuna girince hiç bi sorun yok

Cisseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Selçuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun bir videosunu çek ama telefondan değil bilgisayardan. Sonra çektiğin görüntüyü telefonuna yükle ve oradan izle. Eğer bu problemi telefonunda izlerken görüyorsan ekran kartından, görmüyorsan monitöründen olabilir.

Eğer ekran kartında yer varsa monitördeki kabloyu farklı bir slota bağlamayı dene. Yada Hz değerini düşürmeyi dene bakalım yapacak mı ? Belki monitör kablosuyla alakalı bir sorun olabilir ama emin değilim.
Dediklerinin hepsini yapmıştım zaten ekran kaydında çıkmıyor ama format attıktan sonra oldu sanki bu sorun. Hz düşürsem düzelse sorun neyden olur ki yani her türlü bir arıza var oluktan sonra kullanamadıktan sonra arıza vermese ne olur.

Cisseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Selçuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme: Arkadaşlar sanırım monitörde sorun yok çünkü monitör menüsünü açtığımda çizgiler menü arkasında kalıyor.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-10-23 saat 18.53.34_a3093c95.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-23 saat 18.53.34_a3093c95.jpg
    54.3 KB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,525