Ekrandaki mor piksel

teşekkürler hocam iletişim kuracağım
Rica ederiz. Öncelikle monitörün yenisini alıp alamayacağınızı talep edin. Boşuna tamir etmeye kalkmasınlar sorun fabrika çıkışlı baştan hatalı olabilir

Rica ederiz. Öncelikle monitörün yenisini alıp alamayacağınızı talep edin. Boşuna tamir etmeye kalkmasınlar sorun fabrika çıkışlı baştan hatalı olabilir
Değişim yapıp başka bir monitör almayı deneyeceğim olmazsa yenisiyle değiştirmesini talep ederim. Tekrardan teşekkürler

Başlıkta belirttiğim gibi ölü piksel galiba 1 piksel mor masaüstü olsun oyunda olsun fark etmiyor ne yapabilirim ve/veya yapabileceğim bir şey var mı?
En doğrusu garantiye göndermek. Bu durum ölü pixel değil takılmış pixel dir. JScreen Fix programıyla da onarabilirsin.

En doğrusu garantiye göndermek. Bu durum ölü pixel değil takılmış pixel dir. JScreen Fix programıyla da onarabilirsin.
Tavsiyen için teşekkürler fakat düzeltme yanlısı değilim şuan çünkü birkaç ay öncede yeşil piksel sıkıntısı vardı yalaşık 4 piksel büyüklüğünde internetten bakarak bir şekilde çözdüm 2 kez olunca uğraşmak istemedim değişim isteyeceğim.

Tavsiyen için teşekkürler fakat düzeltme yanlısı değilim şuan çünkü birkaç ay öncede yeşil piksel sıkıntısı vardı yalaşık 4 piksel büyüklüğünde internetten bakarak bir şekilde çözdüm 2 kez olunca uğraşmak istemedim değişim isteyeceğim.
Mantıklı olan o

Her markanın bir ölü piksel sınırı var eğer onun üstündeyse değişim yapıyorlar biraz araştırın isterseniz. Garantiden bir sonuç alamazsanız elinizden gelecek bir şey olmaz anca parasıyla tamir ettirebilirsiniz. Bende de 1 adet mevcut fakat hiç gözükmüyor çok nadir anlamış değilim, artmaması dileğiyle :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,607
Üyeler
197,242
Son üye
blgn_berke
Geri