Ekrandaki Piksel Sorunu

Evet windows ile alakalı olabilir.tavsiyem ekran kartı sürücüsünü indirip. Pc yi güvende başlat yapıp. DDU programıyla ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yenisini yükle.
Kral sabah uyandım pc yi açtım köpeğimi gezdirdim geldim yine aynı sorun ilk defa üst üste 2 gün oldu. Dediğin gibi video aldım nvdia nın son 2 dknın videosunu çektim videoda bir şey gözükmüyor fakat mesela sağ tık yapıp yenileye basıyorum videoda o da gözükmüyor sadece imleç gözüküyor. discordun var mı acaba videoyu atayım veya izleteyim müsait zamanında anlatabildim mi

Kral sabah uyandım pc yi açtım köpeğimi gezdirdim geldim yine aynı sorun ilk defa üst üste 2 gün oldu. Dediğin gibi video aldım nvdia nın son 2 dknın videosunu çektim videoda bir şey gözükmüyor fakat mesela sağ tık yapıp yenileye basıyorum videoda o da gözükmüyor sadece imleç gözüküyor. discordun var mı acaba videoyu atayım veya izleteyim müsait zamanında anlatabildim mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu yaşarken açabilirseniz açın. Belirli bir zamanı yoksa denk getirmeye çalışırsınız anca. Ya da bilgisayarınızı başka monitöre veya televizyona bağlayıp test edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri