Neler Yeni

Ekrandaki yazılar çok kalitesiz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Merhaba ekranımdaki yazılar çok kötü piksel gibi ve bulanık bunu nasıl güzel kalın yazı tipi nasıl yaparım kaliteli bir yazı tipi lazım

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 242
  • image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 241

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,202
İsim
Necati
Merhaba ekranımdaki yazılar çok kötü piksel gibi ve bulanık bunu nasıl güzel kalın yazı tipi nasıl yaparım kaliteli bir yazı tipi lazım
Pc'yi yeni aldıysan görüntü ayarlarından çözünürlüğü vs arttırdınmı? Ve monitörün kendi ayarlarına bak arkasındaki tuştan. Genelde vivid pixel ayarı vs oluyor foto atarsan yardımcı olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc'yi yeni aldıysan görüntü ayarlarından çözünürlüğü vs arttırdınmı? Ve monitörün kendi ayarlarına bak arkasındaki tuştan. Genelde vivid pixel ayarı vs oluyor foto atarsan yardımcı olurum
Yeni aldım kendi ayarlarını ellemedim foto atiyim bi yardımcı ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

165 hz yaptım şimdi 60 hzdeymiş ama yazı tipi yine aynı kalitesiz
image.jpg

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 106

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,202
İsim
Necati
Yeni aldım kendi ayarlarını ellemedim foto atiyim bi yardımcı ol

165 hz yaptım şimdi 60 hzdeymiş ama yazı tipi yine aynı kalitesiz
Alıntıyı görüntüle
Monitör eko modda, ayarlara girip eko modu kapatın daha sonra görüntü ayarlarına gelip ss atın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Hocam netlik ayarına girin, oradaki değeri biraz gözünüze göre arttırın. Muhtemelen çözülecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Tamam, oradaki değeri arttırdığınızda düzelme olmadı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
Hocam gördüğüm kadarıyla panelde biraz boşluk var. Monitörünüzün modeli G2412 ise şu linkten driver indirip kurun, bakalım sorun çözülecek mi...

Olmazsa Gaming Intelligence yükleyip deneyin. Tekrar olmazsa DP portunu değiştirin veya varsa farklı bir kabloyla deneyin.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,202
İsim
Necati
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Renk sıcaklığını normal veya sıcak olarak değiştirin. Netlik ayarınıda değiştirin en iyi görüntüyü hangisinde elde ediyorsanız onda kullanın

Profesyonel kısmında neler var onuda atabilir misiniz?

Hocam gördüğüm kadarıyla panelde biraz boşluk var. Monitörünüzün modeli G2412 ise şu linkten driver indirip kurun, bakalım sorun çözülecek mi...

Olmazsa Gaming Intelligence yükleyip deneyin. Tekrar olmazsa DP portunu değiştirin veya varsa farklı bir kabloyla deneyin.
Tamamdır deniyicem sağolun

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 62
Top Bottom