Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Ekranım aşağı doğru akıyor gibi görünüyor gözüme, bazen görüyorum bazen göremiyorum bunu.
Neredeyse bilgisayarı ilk aldığımdan beri var, monitörden mi ekran kartından mı bilemiyorum, şuan DP kablosuyla bağlıyım, HDMI ile bağlanıp denedim sonuç yine aynı. Ekran kartı sürücümü silip yükledim yine aynı.
Ekran kartımın yeni VBIOS'u çıkmış, onu güncelleyip denemeli miyim?
Yoksa benim gözümden mi kaynaklı, 2 tane video bırakıyorum ama pek belli olmamış bahsettiğim şey.
Mesela 50 60 santim mesafeden anlayamıyorum bunu ama, 5 10 santim dibinden anlıyorum o akma mevzusunu monitöre yaklaşınca.
Monitörüm AOC 24G2U, garantiye göndersem uzun süre beklemekten korkuyorum.
Masaüstünde herhangi bir sorun yok ama Discord, forum veya herhangi bir program açınca akmaya başlıyor.
El ile çözülebilecek bir şey ise yapmaya hazırım.
@RevDeisDou @Toxpox @Leade @Mert Özkaya
Neredeyse bilgisayarı ilk aldığımdan beri var, monitörden mi ekran kartından mı bilemiyorum, şuan DP kablosuyla bağlıyım, HDMI ile bağlanıp denedim sonuç yine aynı. Ekran kartı sürücümü silip yükledim yine aynı.
Ekran kartımın yeni VBIOS'u çıkmış, onu güncelleyip denemeli miyim?
Yoksa benim gözümden mi kaynaklı, 2 tane video bırakıyorum ama pek belli olmamış bahsettiğim şey.
Mesela 50 60 santim mesafeden anlayamıyorum bunu ama, 5 10 santim dibinden anlıyorum o akma mevzusunu monitöre yaklaşınca.
Monitörüm AOC 24G2U, garantiye göndersem uzun süre beklemekten korkuyorum.
Masaüstünde herhangi bir sorun yok ama Discord, forum veya herhangi bir program açınca akmaya başlıyor.
El ile çözülebilecek bir şey ise yapmaya hazırım.
Son düzenleme: