Neler Yeni

Mönitörümde beyazlık oluşup gidip geliyor ve şerit şeklinde ekran yanıp sönerek gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Çağatay
merhabalar 1-2 haftadır yaşadığım bir problem var ama hala bi yöntem bulamadım bilgisayarı açtığımda mönitör full beyaz olmuyor ama fazla derecede bir beyazlık oluyor bütün her şey beyaz şekilde gözüküyor o gittiği zamanda oyun oynarken ekran seyrelmeye başlıyor ekran şerit şeklinde yanıp sönüyor gibi videosunu çekemedim çünkü gözükmüyor bu durum fazla rahatsız edici monitörden kaynaklı bi sorun mu bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhabalar 1-2 haftadır yaşadığım bir problem var ama hala bi yöntem bulamadım bilgisayarı açtığımda mönitör full beyaz olmuyor ama fazla derecede bir beyazlık oluyor bütün her şey beyaz şekilde gözüküyor o gittiği zamanda oyun oynarken ekran seyrelmeye başlıyor ekran şerit şeklinde yanıp sönüyor gibi videosunu çekemedim çünkü gözükmüyor bu durum fazla rahatsız edici monitörden kaynaklı bi sorun mu bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
beyazlık parlaklığın %500 artırılması gibi düşünün

Fotoğraf atabilirim

Eski monitorü taktım dediğimi yaşamadım mönitor kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum peki psu monitore yetmemezlik yapabilir mi rtx 4080 r7 7800x3d için 850w güc kaynağı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,138
Üyeler
160,037
Son üye
yardımlazım37
Top Bottom