peki ben bu sisteme 11400f takarsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?İşlemcin o ekran kartına yeter. Ekrandaki yırtılmalar 165 Hz değerine ulaşamazsan ya da çok aşarsa yaşanabilir. Çözüm VSync ya da FreeSync açman.
Açıkçası deminden şimdiye gelir çünkü işlemci zaten yetiyor o ekran kartına.peki ben bu sisteme 11400f takarsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
VSync ya da FreeSync açtım fakat halla aynı sorunla karşı karşıyayım ya mesela valorantta 150 fps alıyorum ondan kaynaklı mı ?Açıkçası deminden şimdiye gelir çünkü işlemci zaten yetiyor o ekran kartına.
fps sabitleVSync ya da FreeSync açtım fakat halla aynı sorunla karşı karşıyayım ya mesela valorantta 150 fps alıyorum ondan kaynaklı mı ?
GTX 1650 165 Hz hedefi için biraz zayıf kalıyor.VSync ya da FreeSync açtım fakat halla aynı sorunla karşı karşıyayım ya mesela valorantta 150 fps alıyorum ondan kaynaklı mı ?
anladım teşekkür ederim ekran kartını değiştirmem gerekiyor sanırımGTX 1650 165 Hz hedefi için biraz zayıf kalıyor.
En azından bir GTX 1660 Super bulabilirsen bayağı kendine gelir.anladım teşekkür ederim ekran kartını değiştirmem gerekiyor sanırım
En azından bir GTX 1660 Super bulabilirsen bayağı kendine gelir.
Bazı durumlarda ufak darboğazlar olabilir ama çok sorun olacağını sanmıyorum.Gainward Geforce RTX3060 Ghost 12GB Gddr6 192BIT 3-Dp HDMI Pcı-Express 3.0 Ekran Kartı ve Intel Core i5-11400F 2.6 GHz 6 Çekirdek 12MB Cache LGA1200 Soket 14nm İşlemci uyumu nasıl olur sizce ?
bir şey daha sorucam size şimdi ben 11400f işleciyi anakartıma takıyorum pc'yi açamıyorum neden kaynaklanıyor bu ?Bazı durumlarda ufak darboğazlar olabilir ama çok sorun olacağını sanmıyorum.