Neler Yeni

Ekranın kaç hz olduğunu nasıl anlarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Göktuğ Farımaz
İkinci el telefon alacağım ekranı değiştiği için çok uygun bir fiyata veriyorlar. Ekranın orijinalliğini hiç yoktan kaç hz olduğunu dışarıdan nasıl anlarım? Program vb. bahsetmiyorum ekranı sistemine 120hz olarak işlemiş olabilirler ancak görüntüyü öyle vermiyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
marka model?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
daha önce kullandıysanız akıcılığı ile anlarsınız. ya da 60hz bir telefon ile karşılaştırabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çakma bir ekran taktılarsa büyük ihtimal amoled de olmayacaktır. zaten amoldeler çok pahalı.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
İkinci el telefon alacağım ekranı değiştiği için çok uygun bir fiyata veriyorlar. Ekranın orijinalliğini hiç yoktan kaç hz olduğunu dışarıdan nasıl anlarım? Program vb. bahsetmiyorum ekranı sistemine 120hz olarak işlemiş olabilirler ancak görüntüyü öyle vermiyor olabilir.
Aida64 ü telefona yükleyip ekran bilgilerine bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Göktuğ Farımaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önce kullandıysanız akıcılığı ile anlarsınız. ya da 60hz bir telefon ile karşılaştırabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çakma bir ekran taktılarsa büyük ihtimal amoled de olmayacaktır. zaten amoldeler çok pahalı.
gözümle anlayamıyorum işte daha kesin bi test lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
60 hz bi telefonla yan yana koy ikisinide menülerde falan gez anlarsın hız farkını

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
ekranı değişmiş o cihazı alma.aradaki fiyat farkı da hem tamir gördüğü için hem 120hz ekran takmadıkları içindir.

Top Bottom