Biliyorum dostum.Aramızda hainler var Sta...
başkanım çekin altınıza mercedes s class son model keyfinize bakınKoskoca Başkan opele mi biner q
kardess bosver kızlara belaliyim diye atarızBen uyarımı yaptım qardes.....
Ama asıl önemlisi kurşun geçirmez olması. Aman mazallah kendi milleti saldırır falan.başkanım çekin altınıza mercedes s class son model keyfinize bakın
nkAramızda hainler var Sta...
ER cavuş marş
Vallahi ben artık karışmıyorum çünkü bir haber çıkıyor ama o haber 15 farklı şekilde veriliyor ama kim haklıysa ben de onu haklı görürüm bir gün sonra ne olduğu anlaşılır zaten ama bu habe'e göre ise haklı kim ise odur haklı.Şok Şok Şok Ekrem imamoğlu bir kadını öldürüyordu !!!
Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi temel atma törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir grup mahalleli tarafından protesto edildi. Protestocular önce İmamoğlu'nun koruma aracına ardından da makam aracına vurdu. Yaşanan arbede sırasında koruma aracını durdurmak isteyen Ayşe Topçu adlı kadın düşerek yaralandı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na protestoda arbede! 'Parkımızı vermiyoruz'
Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi temel atma törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir grup mahalleli tarafından protesto...www.google.com
Aynı fiyat segmentinde passat var adam gidip yanlış görmediysem hatchback opel almış.başkanım çekin altınıza mercedes s class son model keyfinize bakın
Silivri is comingKeşke ölseymiş. Geçenlerde bir tane koyun bir dayı vardı imamoğlu camiiden çıkar iken boş boş ithaflarda bulunuyordu. Böyleleri yaşamayı hak etmiyor
Videosu var hocam kadın bildiğin arabaya tutunup kendini yere atıyor.Vallahi ben artık karışmıyorum çünkü bir haber çıkıyor ama o haber 15 farklı şekilde veriliyor ama kim haklıysa ben de onu haklı görürüm bir gün sonra ne olduğu anlaşılır zaten ama bu habe'e göre ise haklı kim ise odur haklı.