Biner bence yeni modeldi parlıyorduKoskoca Başkan opele mi biner q
Biner bence yeni modeldi parlıyorduKoskoca Başkan opele mi biner q
xD Başkan tenekeye mi binsin? o kadar parası var bir araba alsın düzgünce hatchback opel nedir yavBiner bence yeni modeldi parlıyordu
O araba modeli ne söyler misin benim hoşuma gittixD Başkan tenekeye mi binsin? o kadar parası var bir araba alsın düzgünce hatchback opel nedir yav
Arabayı Sürenmi? Yoksa Önüne Atlayanmı Suçlu? Ekremin Veya Şöförün Suçu Ne. Arabanın Önüne Atlayarak Kendi Bu Riski Göze Almış.Şok Şok Şok Ekrem imamoğlu bir kadını öldürüyordu ( !!! )
Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi temel atma törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir grup mahalleli tarafından protesto edildi. Protestocular önce İmamoğlu'nun koruma aracına ardından da makam aracına vurdu. Yaşanan arbede sırasında koruma aracını durdurmak isteyen Ayşe Topçu adlı kadın düşerek yaralandı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na protestoda arbede! 'Parkımızı vermiyoruz'
Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi temel atma törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir grup mahalleli tarafından protesto...www.google.com
Bide suç duyurusunda bulunmuş ahhshsjsArabayı Sürenmi? Yoksa Önüne Atlayanmı Suçlu? Ekremin Veya Şöförün Suçu Ne. Arabanın Önüne Atlayarak Kendi Bu Riski Göze Almış.
harbimi hem arabanın önüne atla hemde suç duyurusunda bulun /haberi okumadım ama) kesin beni ezmeye çalıştı demiştirBide suç duyurusunda bulunmuş ahhshsjs