Neler Yeni

Ekrem Imamoğlu Bir Kadının Ölümüne Sebep Oluyordu !!!

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bende Hataylıyım, hatırlar mısınız? 2010 yılındaki Belen Karakolunu? Belen geçidinden kimse kolay kolay geçemezdi, sonra kaldırıldı.
Hatay'a en çok Amanos'lardan terörist giriyordu.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Halen var? Memleketimi 8 ayda 4 kere yaktılar? Trabzon'u yaktılar, karakol bastılar ve senin yere göğe sığdıramadığın iktidar bunları ülkeye alıyor, iş veriyor, aş veriyor destek oluyor.
Almıyor ve iş de vermiyor.

Daha öncesini hatırlamıyor musun? Her hafta bir yerde bomba patlatırlardı, normal halka ağır silahlar ile sıkarlardı. Şimdi artık ülke içinde eskisi kadar terörist kalmadı ama hala varlar.

Mevcut yönetiminin teröristler ile mücadelesini kimse inkar edemez.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
senin yere göğe sığdıramadığın
Aynen göğe yere sığdırmadığım. Kesinlikle öyledir.

Şu andaki hükümetin, bunları ülkeye aldıklarını, iş verdiklerini, aş verdiklerini sanmakta nasıl ahmaklıktır. Bunu anlamıyorum.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Güncel iktidar iktidardayken de yaptılar bu eylemleri? Ankara'nın göbeğinde 2 bomba patlattılar.
2016'dan sonra ciddi oranda azaldı. 2016 ve öncesi neden bu kadar fazlaydı söyleyim. Fetö'ye bağlı askerler ve komutanlar, teröristlerin içeri girmesine izin veriyorlardı.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Aynen göğe yere sığdırmadığım. Kesinlikle öyledir.

Şu andaki hükümetin, bunları ülkeye aldıklarını, iş verdiklerini, aş verdiklerini sanmakta nasıl ahmaklıktır. Bunu anlamıyorum.
2013'den beri suriyelilerin bize verdiği zarar 71 milyar dolar korkunç bir rakam geçenlerde bahsettiğimiz 128 milyar dolar ile her vatandaşa 10 bin TL dağıtılabiliyordu onu geçtim bu para ülke yararına kullanılsa daha refah içinde yaşıyabilirdik belki bugün burda tartışmak yerine başka şeylerle uğraşabilirdik.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
2013'den beri suriyelilerin bize verdiği zarar 71 milyar dolar korkunç bir rakam geçenlerde bahsettiğimiz 128 milyar dolar ile her vatandaşa 10 bin TL dağıtılabiliyordu onu geçtim bu para ülke yararına kullanılsa daha refah içinde yaşıyabilirdik belki bugün burda tartışmak yerine başka şeylerle uğraşabilirdik.

Konu nereden Suriyelilere geldi, Allah aşkına.
Orada arkadaş hükümetin teroristlere destek verdiğini söylüyor, sen bana ne anlatıyorsun

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
Türkiye'de savaş olmamasına rağmen her gün onlarca askerimiz şehit oluyor neden Suriye'de savaşıyor Libya'da savaşıyor savaşıyorsa herkes kendi ülkesinde savaşsın bizim askerlerimiz Araplar için şehit olmak zorunda mı onlar burada parkta nargile içerken bizim askerimiz onların ülkesi için savaşıyor bunun neresi iyi bir şey bırakın Araplar kendi ülkesini savunsun kendi halkına bakmayın yabancılara baranntek devletiz
Kafan mı iyi şu an iran ırakta abd var suriyeye pkk girerse diğer yerde de bulgaristan var etrafımız çevrilmiş oluyor orda askerimiz onlar için değil bizim çıkarlarımız için savaşıyor Libya konusuna hakim değilim

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
Konu nereden Suriyelilere geldi, Allah aşkına.
Orada arkadaş hükümetin teroristlere destek verdiğini söylüyor, sen bana ne anlatıyorsun
Teröristleri aldığını değil suriyelileri aldığından bahsediyor Türkçe'ye çalışın ahaber izlemektense

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Teröristleri aldığını değil suriyelileri aldığından bahsediyor Türkçe'ye çalışın ahaber izlemektense
Ne alaka Trabzonu Suriyeliler mi yaktı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu teroristler her yerde Suriyeden giremiyorsa Iraktan girer oradan giremiyorsa başka yerden girer. Zaten Suriye'ye yapılan operasyonlardan sonra yurtiçindeki olaylar gözle görülebilir şekilde azaldı. Hatırladığım kadarıyla bundan 3-4 sene önce her hafta bomba atılıyordu.
Halen var? Memleketimi 8 ayda 4 kere yaktılar? Trabzon'u yaktılar, karakol bastılar ve senin yere göğe sığdıramadığın iktidar bunları ülkeye alıyor, iş veriyor, aş veriyor destek oluyor.
Bu cümlelerden nasıl Suriyelileri çıkardınız acaba.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ne alaka Trabzonu Suriyeliler mi yaktı?

Bu suriyelilere bu dediklerini yapmıyorlarsa 71 milyar doları benmi yokettim yada benmi aldım bir ton suriyeliyi ülkeye 2019'da 43.5 milyar dolar zararları vardı suriyelilerin sadece 3.5 milyar dolarını karşıladılar yardım olarak 40 milyar dolar gene bize girdi.

Top Bottom