Neler Yeni

EKREM İMAMOĞLU SUÇLU MU?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
O kadar şeye rağmen açıklama yapmıyorum reddediyorum neden diyor onu anlamadım. Kanıtla ve sustur bütün medyayı.
Eski çalışanı Sıvacısı inşaat şirketi kurmuş bütün ibb ihalelerini kreş ihalelerini alıp zengin olmuş. Son dönemlerde bütün taşınmazlar onaysız adama geçirilmiş. Adamı resmen kasa yapmışlar. Ulan yanlış de yalan de şunu de bunu de neden reddediyorum diyip geçiyorsun Akıllanmazsın imamoğlu

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Mert
Kendimi bildim bileli vergi ödüyorum! Yetmiyor, vergisin de vergisini ödüyorum! Yandaşın vergi borcu siliniyor yada erteleniyor!

Vatandaşına iban gönderip para isteyen, motorlu taşıtlar vergisini “iki kez” ödeten, vatandaşına bu kadar zulmeden başka bir hükümet var mı!!!

Tek suçlu biziz tek suçlu!

Bizimle ne kadar dalga geçtiklerini anlamak istiyorsanız, bunların aldığı maaşlara ve zamlara, bir de meclis lokantasındaki fiyatlara bakın!

Yatacak yeriniz yok!

Düşünün bakalım hırsız kim ?!!!

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Kendimi bildim bileli vergi ödüyorum! Yetmiyor, vergisin de vergisini ödüyorum! Yandaşın vergi borcu siliniyor yada erteleniyor!

Vatandaşına iban gönderip para isteyen, motorlu taşıtlar vergisini “iki kez” ödeten, vatandaşına bu kadar zulmeden başka bir hükümet var mı!!!

Tek suçlu biziz tek suçlu!

Bizimle ne kadar dalga geçtiklerini anlamak istiyorsanız, bunların aldığı maaşlara ve zamlara, bir de meclis lokantasındaki fiyatlara bakın!

Yatacak yeriniz yok!

Düşünün bakalım hırsız kim ?!!!
Başa ahmet de geçse mehmet de geçse o vergi alınacak vergi ile dönen bir ülkedesin kardeşim

Shix2x

80+ Bronze
Tüm siyasetciler ne kadar temiz ise o kadar temiz.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Mert
Başa ahmet de geçse mehmet de geçse o vergi alınacak vergi ile dönen bir ülkedesin kardeşim
İşte koyun gibi alıştırılmışız, verginin de vergisini ödemeye! Vergi dediğin, kanunla sabitlenmiş düpedüz hırsızlıktır. Kendi paramızla; sakızından tut, aldığımız arabaya kadar devasa bir vergi ödüyoruz. Hayırdır ? Devlet bana ortak mı ? Ödediğimiz verginin takibini yapabiliyor muyuz ? Hayır!

Vergi dediğin kâr edenden alınır, amenna. Kesile kesile kuş kadar kalmış maaşlardan, gıda gibi temel ihtiyaçlardan neyin vergisini alıyorsunuz! Bu hırsızlık değildir de nedir!

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Adam da ona sitem etmiş ya zaten neden ülke sadece vergi ile dönüyor
Bende değişmeyeceğinden bahsediyorum işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte koyun gibi alıştırılmışız, verginin de vergisini ödemeye! Vergi dediğin, kanunla sabitlenmiş düpedüz hırsızlıktır. Kendi paramızla; sakızından tut, aldığımız arabaya kadar devasa bir vergi ödüyoruz. Hayırdır ? Devlet bana ortak mı ? Ödediğimiz verginin takibini yapabiliyor muyuz ? Hayır!

Vergi dediğin kâr edenden alınır, amenna. Kesile kesile kuş kadar kalmış maaşlardan, gıda gibi temel ihtiyaçlardan neyin vergisini alıyorsunuz! Bu hırsızlık değildir de nedir!
Üretim yapmayan bir devlet bu şekilde dönecek maalesef. Başa Apo bile geçse Aponun bu sistemi düzeltmesi için min 10 yılı olur.(!) 10 yıl seve seve ödenecek o vergi yine ne yazık ki

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Mert
Neden değiştirilemesin ? Neden ? Allah kelamı mı ?

Neden bu kadar umudunuz kalmamış, neden bu kadar alıştırılmışsınız haksızlığa ?

Halkın istediğinde yapamayacağı tek bir şey yok, hemde hiçbir ülkede!

Üretim yapmayan bir devlet bu şekilde dönecek maalesef. Başa Apo bile geçse Aponun bu sistemi düzeltmesi için min 10 yılı olur.(!) 10 yıl seve seve ödenecek o vergi yine ne yazık ki
Kardeşim aynı şeyi konuşuyoruz. Üretim yok, tüketime dayalı bir toplum yaratıldı bile bile. Memlekette satılmayan hiçbir yer kalmadı.

Yazık, günah bu can-ım ülkeye.

sirefeee

80+ Bronze

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kent lokantası sayesinde et yüzü gören emekliler diyor burada yanlış bir şey mi var ? Kesitin devamı nerede :D algı yapmayın hoş olmuyor

Bu ülkenin bir kesiminde dikta sempatizanlığı varmış. Durum onu gösteriyor. AKP'nin en son yaptığı sivil darbe de dahil her şey çok normal sanki, o onu dedi bu bunu dedi seviyesine indirmişler olayı. Denilen doğru bu arada. Lafı evirip çevirip yine mağdur olmaya çalışmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,295
Üyeler
170,518
Son üye
aliefepolat
Top Bottom