Neler Yeni

Twitter Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu'nun yolundan Devam ediyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
En çok oy almış 2 aday, ama bunun için bir adayın %50'den fazla oy almaması gerekiyor.
Zaten bütün bu olanlardan sonra hala malum parti %50'yi geçerse bizzat ben de vereceğim sonraki seçimlerde.

En İyi Cevap
3

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu'nun yolundan devam edeceğini belirtti!

Şu ülkede neslimin bir sorunu var.
Popülerite gözlerimizi boyuyor.
Bu adamların ne gibi fikrileri olduklarını , vaatlerini , izleyecekleri yolları izlemeden sadece küçük bir yeri yönetince başkanım başkanım olarak görülüp iyi başkan dememiz bu popüleritenin bir sonucudur.
Ben de diyordum.
Lütfen bir insana oy verieekseniz popüleritesine değil vaadlerine ve size uyup uymadığını araştırarak verin aksi taktirde bilinçsiz oy kullanmayın.
Bana göre bilinçsiz oy verilmemeli.
Yok o kötü bu kötü gitsin diye vericem gibi bir şey olmaz.
Lütfen arkadaşlar popüleriteye değil yola bakın
Ben Örnek olarak büyükşehirde Mansur'a vereceğim ama oyumu cumhurbaşkanı adaylığında şuan vermem çünkü ben kendisinin belediye yönetimini gördüm ama bunun 100 belki 500 katı büyük bir sorumluluğu olan bir görevi yapıp yapamayacağını bilemiyorum şuan

Zealist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Memet K.
DfLfGOZUEAAAKTT.jpg

İceWolf

80+ Silver
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu'nun yolundan devam edeceğini belirtti!

Mansur Yavaş açık ve net konuşmuş, tarafını belli etmiş. İmamoğlu ise ortaya muallak konuşarak her iki tarafada zarf atmış gibi. Düşük bir ihtimalde olsa İmamoğlu İyi Partinin adayı olmak için CHP den istifa etmeyi düşünüyor olabilir.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Şu ülkede neslimin bir sorunu var.
Popülerite gözlerimizi boyuyor.
Bu adamların ne gibi fikrileri olduklarını , vaatlerini , izleyecekleri yolları izlemeden sadece küçük bir yeri yönetince başkanım başkanım olarak görülüp iyi başkan dememiz bu popüleritenin bir sonucudur.
Ben de diyordum.
Lütfen bir insana oy verieekseniz popüleritesine değil vaadlerine ve size uyup uymadığını araştırarak verin aksi taktirde bilinçsiz oy kullanmayın.
Yok o kötü bu kötü gitsin diye vericem gibi bir şey olmaz.
Lütfen arkadaşlar popüleriteye değil yola bakın
Bugün demokrat dedem diyen yarın kılıçdaroğlu aday olmasın diyor :d Tamamen sürü psikolojisi. Ülkenin kaderinin belirleneceği yerde araştırmadan etmeden o ne demiş bu ne demiş diyip aynı adamı destekliyor. Yazık

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bugün demokrat dedem diyen yarın kılıçdaroğlu aday olmasın diyor :d Tamamen sürü psikolojisi. Ülkenin kaderinin belirleneceği yerde araştırmadan etmeden o ne demiş bu ne demiş diyip aynı adamı destekliyor. Yazık
Ben bunları başından beri dedim kimi tınladı kimi AKP'li ilan etti ama sonuçta bir popülerite uçurumunda uçtular

İceWolf

80+ Silver
Vaadler önemli ama eski vaatlerini yerine getirmiş olmaları daha önemli.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Vaadler önemli ama eski vaatlerini yerine getirmiş olmaları daha önemli.
Peki sana soruyorum.
Sen adı birden duyulan bir adamın vaatlerini bilmeden doğru olduğunu nasıl anlıyorsun?
Vaatler bir partinin ne olucağını aşşağı yukarı belli eder.
Bir partinin ne olup olmadığı vaatlerinden belli olur.

Bu genel aslında size değildi
biraz sizi yanlış anlamışım kusuruma bakmayınız

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
Peki sana soruyorum.
Sen adı birden duyulan bir adamın vaatlerini bilmeden doğru olduğunu nasıl anlıyorsun?
Vaatler bir partinin ne olucağını aşşağı yukarı belli eder.
Bir partinin ne olup olmadığı vaatlerinden belli olur.
Bu kısım Riskdir. İlk kez oy vereceğin birisinde risk alırsın. Vaatlerini dinlersin, inanırsan oy verirsin, vaatler gerçekleşirse devam edersin, gerçekleşmez isede oyunu değiştirirsin. Budur.
He diyecen RTE başta böyle şöyle dedi.
Farkedersen iktidarda kaldıkça vaatlerinden ve dediklerinden uzaklaştı burada sorun güç zehirlenmesi bana göre çünkü bu dönemde çok güçlendi cumhurbaşkanlığı konumu
Bu genel aslında size değildi
biraz sizi yanlış anlamışım kusuruma bakmayınız
Burdaki genel manayı anlamadım. Laf çaktınız galiba ama canınız saolsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom