Neler Yeni

Twitter Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu'nun yolundan Devam ediyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu kısım Riskdir. İlk kez oy vereceğin birisinde risk alırsın. Vaatlerini dinlersin, inanırsan oy verirsin, vaatler gerçekleşirse devam edersin, gerçekleşmez isede oyunu değiştirirsin. Budur.

Burdaki genel manayı anlamadım. Laf çaktınız galiba ama canınız saolsun.
İşte o yüzden kusuruma bakmayın yanlış anlamışım.
bir kısmı genel.
Bir kısmı öyle oldu :(

4hbel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Aykut Yaş
O kadar çok üzüldüm ki kelimelerle ifade edemiyorum.

İceWolf

80+ Silver
İşte o yüzden kusuruma bakmayın yanlış anlamışım.
bir kısmı genel.
Bir kısmı öyle oldu :(
Meral Akşener 6 lı masaya çok büyük darbe vurdu diye düşünüyorum. İyi partinin hareketi bir çok muhalif insanı ŞOK-TEPKİ-İYİLEŞME sürecine sokacaktır. Bu muhalif seçmende dağınıklığa sebep olacaktırki buda iyi bir şey değildir. Eski Türkiye düzenindeki milletvekillerinin şahsi pazarlıklarla transferler yaparak Türkiyede krizler yaratıp, ülkenin kaderiyle oynadıkları süreçleri hiç tasvip etmedim.

Benim düşüncem; iki blokta kendi içlerinde yek vücud olmalılardı, Tüm güçlerini birleştirerek seçime girmelilerdi. İyi Partinin bu tutumunu hiç doğru bulmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
onun yolundan devam ederlerse kaybetmeyi de kabullendikleri anlamına geliyor. mansur yavaş bu seçimde kaybedecek zaten bu gidişle

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
onun yolundan devam ederlerse kaybetmeyi de kabullendikleri anlamına geliyor. mansur yavaş bu seçimde kaybedecek zaten bu gidişle
Mansur Yavaş'ın Ankara'yı kaybetmesi için neden yok hocam. Sosyal yardım sayesinde darda olan herkes Mansur'a oy veriyor. Taşra tarafları+ Keçiören ve Akyurt dışında Turgut'a öyle ahım şahım oy gelmez. Ben açıkçası Turgut'un %45'in üstüne çıkacağını da sanmıyorum. Ankara'daki gençler de zaten Mansur'a düşman niteliğinde değil mesela Ekrem İmamoğlu için aynısını diyemem.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,989
Üyeler
168,068
Son üye
GeneralRadahn
Top Bottom