Neler Yeni

Ekrem Imamoğlunun Yaptığı El Işareti

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,562
İsim
Mert Can Ergün
Zafer işareti sadece hdp ye mi ait rabia işareti de akp ye ait değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cahilsiniz akp ve tayip hdple çözüm süreci için masaya otururken apoyla görüşmesi için imralıya izin veren sonra diyarbakır da teröristlerle megri megri kim söyledi askerlerimize kelle diyen kim bunlara laf yok ama iş chp ye gelince laf var

Son düzenleme:

Saintes Maries

80+ Bronze
Zafer işareti sadece hdp ye mi ait rabia işareti de akp ye ait değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cahilsiniz akp ve tayip hdple çözüm süreci için masaya otururken apoyla görüşmesi için imralıya izin veren sonra diyarbakır da teröristlerle megri megri kim söyledi askerlerimize kelle diyen kim bunlara laf yok ama iş chp ye gelince laf var
onlara laf etmediğimizi nerden biliyorsun? kör cahil. benim ağızımdan bir kere olsun akpliyim lafı çıktığını gördün mü? ben seçimlerde oyumu oğandan yana kullanacağımı kaç defa belirtmişim zaten. ne yaptın önceki konularımdaki yazılanları koklayarak mı anlamaya çalıştın başka taraflarınla mı? çözüm süreci adı altında yapılanlara belki türkiyede kimse benim kadar karşı çıkmamıştı.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,562
İsim
Mert Can Ergün
onlara laf etmediğimizi nerden biliyorsun? kör cahil. benim ağızımdan bir kere olsun akpliyim lafı çıktığını gördün mü? ben seçimlerde oyumu oğandan yana kullanacağımı kaç defa belirtmişim zaten. ne yaptın önceki konularımdaki yazılanları koklayarak mı anlamaya çalıştın başka taraflarınla mı? çözüm süreci adı altında yapılanlara belki türkiyede kimse benim kadar karşı çıkmamıştı.
Karşı çıktıysan eyvallah bazı cahil insanlar geçmişi unutuyor

milenix

80+ Gold
Zafer işareti teröristlerin değil, rabia işareti AKP'nin değil, bozkurt işareti MHP'nin yada Ülkü Ocaklarının değil. Ama bu günümüzde bunlarla özdeşmiştir ve şuanki durumda zafer işareti yapanın ne demek istediği bellidir. Boşa aklamaya çalışmayın.

Bu olayların en korkunç kısmı halen türk siyasetinin bu terör bozuntularına yalakalık yapması. Yıllar öncesinde Gülen'in yalakalığını yapanlar vardı. Çözüm Süreci'ndeki gibi olaylar tekrar gelirse şaşırmamak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,704
Üyeler
169,607
Son üye
ozzytourcar
Top Bottom