eksa e 900 la ilgili soru

Reaksiyon skoru
99
merhaba dolap diye bi uygulamadan 150 tl ye eksa e900 aldım ama hiç türkçe incelemesini bulmadım kullanan yada bilgisi olan varmı
eksa e900 pro değil sadece e900

merhaba dolap diye bi uygulamadan 150 TL ye eksa e900 aldım ama hiç türkçe incelemesini bulmadım kullanan yada bilgisi olan varmı
Rampage Drop incelemelerini izleyebilirsin. E900 Pro, Rampage Drop Plus'un birebir aynısı diye düşünüp yola çıkarsak E900'da Drop'un aynısı olabilir.

merhaba dolap diye bi uygulamadan 150 TL ye eksa e900 aldım ama hiç türkçe incelemesini bulmadım kullanan yada bilgisi olan varmı
Drop plus un ses kartı takılmamış halı.
E900 PRO'da birebir Drop Plus

E900 Pro, Rampage Drop Plus'un birebir aynısı diye düşünüp yola çıkarsak E900'da Drop'un aynısı olabilir.
Bende öyle düşünüyorum ama inşallah öyle değildir eğer öyleyse

@mrselcuk81 bence direk iade et Drop çok kötü bir kulaklık , müziğin veya herhangi bir videonun sesi direk karşıya gidiyor

@mrselcuk81 bence direk iade et Drop çok kötü bir kulaklık , müziğin veya herhangi bir videonun sesi direk karşıya gidiyor
Evet ben de öyle bir sürü şikayet duymuştum. O yüzden özellikle E900 Pro siparişi vermiştim zamanında.

eğer öyle olursa dc de ses karşıya giderse iade ederim zaten ama umarım öyle değildir

Rampage Drop ile aynı diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,352
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri