Eksen Koleji Nasıldır?

Krom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,377
Merhabalar.

Benim için ilk tarzda bir konu :) Biraz saçma gibi gelebilir ama bu konu hakkında içimde bir korku var .Uzatmadan konuya gireyim.

Esenlerde oturuyorum maalesef. Okul bulmak zor. Final okulları, doğa koleji, oğuzkaan koleji falan hepsini denedik fakat hiçbirinin servisi esenlere gelmiyor.

Peder en son iş arkadaşına sordu o da Eksen Kolejini önerdi. Amcasının oğlunun kolejiymiş sanırım. Üniformaları ve kitapları hediye vercekmiş müdür.

Kısacası bu eksen kolejinin eğitimi vs nasıldır? Yorumlarınızı bekliyorum. Umarım kötü bir okula yazılmadım.

Son düzenleme:
1662792727962.png

Başlığa okul değil de Esenler Eksen koleji yaz daha iyi anlaşılır.

bulunduğunuz yerdeki öğrencilere danışmanız lazım eğitimi ortalama bir şeydir devlet okuluna gitsen kaybedeceğin bir şey olacağını sanmıyorum

bulunduğunuz yerdeki öğrencilere danışmanız lazım eğitimi ortalama bir şeydir devlet okuluna gitsen kaybedeceğin bir şey olacağını sanmıyorum
Yani özel okul daha iyi oluyor benim için. Umarım iyi bir okuldur. Pek orda okuyan götmedim bizim mahallede.

Eksen birçok ilde birçok kademede eğitim veriyor, ben şahsen tercih ederdim. Yakınım da gidiyor, memnun ama parayı çok seviyorlar

Eksen birçok ilde birçok kademede eğitim veriyor, ben şahsen tercih ederdim. Yakınım da gidiyor, memnun ama parayı çok seviyorlar
Esenlerin o kadar iyi oldupunu düşünmüyorum. Neyse seneye değiştiririm beğenmezsem.

Geri