Neler Yeni

Ana Konu EKŞİ SÖZLÜK BTK KARARIYLA ENGELLENDİ

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Şurada 1 cümle hoşuna gitmeyen cümleye katlanamaz, sonra ifade özgürlüğü savunmaya kalkar
dostum şunu bi anlasanız keşke bu ülkede ifade özgürlüğü denen şey yok biz olsun diye yıllardır uğraşıyoruz fakat elimize geçen tek şey sizin gibi düzenbaz ahmakların sayesinde başa gelmiş birisinin isteğiyle hareket eden mahkemelerin karar yazıları başka hiçbir şey yok ortada sizin gibi insanlarda iyi kötü her düzene ayak uydurmaya devam ettikçe bu durum düzelmeyecek o yüzden bunu tartışcak başka birini bulmalısın bence 👍

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
dostum şunu bi anlasanız keşke bu ülkede ifade özgürlüğü denen şey yok biz olsun diye yıllardır uğraşıyoruz fakat elimize geçen tek şey sizin gibi düzenbaz ahmakların sayesinde başa gelmiş birisinin isteğiyle hareket eden mahkemelerin karar yazıları başka hiçbir şey yok ortada sizin gibi insanlarda iyi kötü her düzene ayak uydurmaya devam ettikçe bu durum düzelmeyecek o yüzden bunu tartışcak başka birini bulmalısın bence 👍
cimere şikayet ettim seni (!)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Depremin ilk gününden beri "Askerle Suriyelile savaşıyor" yalanından tutta en son "11 Şubatta İÇSAVAŞ ÇIKACAK" diye İÇSAVAŞ çağrısı yapıyorlardı. Devlet sonunda gerekeni yapmış, ellerine sağlık.
site yönetime bildirip deprem ile ilgili şeyleri falan kaldırtabilirlerdi direkt

İceWolf

80+ Silver

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
cimere şikayet ettim seni (!)
hemen koosss
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Cermenbey Bu kişiyi mahkemeye ver. Sadece hakaret edebilen birisi. Mahkeme donanimarşivinden bu kişinin bilgilerini alacak ve gereğini yapacaktır.
mahkemede diyodu donanımarşivinde biri bi akpliye ahmak demiş hmm hemen içeri atalım bu şahsı diyodu demi kaldı ki şuanki türk hukukundan bir şekilde korkum yoktur dostum 😀

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
hocam bana mantıksız geliyor siyasilerin hakaret davası açıp tazminat alması aşırı saçma değilmi amerikada cumhur başkanına montaj yapıyorlar ırkçılık vb söylemlerde bulunduruyorlar ama dava edileni göremedim ben xd

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Son zamanlarda ne zaman muhalif birinin fikrine katılmasam, bence öyle değil desem bunun gibiler hakaret etmeye başlıyor. Bak sadece kararı doğru bulmuyorum dedim ve bu adam bana , "düzenbaz,ahmak ve Akp sürüsü" dedi. Böyle bir insanın haklı olma ihtimali nedir dostlar?

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
hocam bana mantıksız geliyor siyasilerin hakaret davası açıp tazminat alması aşırı saçma değilmi amerikada cumhur başkanına montaj yapıyorlar ırkçılık vb söylemlerde bulunduruyorlar ama dava edileni göremedim ben xd
tamamıyla korkudan dostum yoksa zaten devlet gibi bi otoriteyi temsil eden şahsın halkı bireysel olarak gereksiz yere bu kadar sallaması bile garip bi durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son zamanlarda ne zaman muhalif birinin fikrine katılmasam, bence öyle değil desem bunun gibiler ağzından salyalar fışkırarak hakaret etmeye başlıyor. Bak sadece kararı doğru bulmuyorum dedim ve bu adam bana , "düzenbaz,ahmak ve Akp sürüsü" dedi. Böyle bir insanın haklı olma ihtimali nedir dostlar?
dostum günlerdir emin ol senin gibi tonla insana denk geldim özellikle deprem olduğundan beri akp ne yapsa "doğrudur, iyi yapmış, tayyip baba diyosa doğru olandır o" gibi gibi söylemleri hep görüyorum ve daha ne olduğunu bilmeden sorgulamadan karar doğrudur demen başlı başına ahmaklıktır bence

İceWolf

80+ Silver
Son zamanlarda ne zaman muhalif birinin fikrine katılmasam, bence öyle değil desem bunun gibiler ağzından salyalar fışkırarak hakaret etmeye başlıyor. Bak sadece kararı doğru bulmuyorum dedim ve bu adam bana , "düzenbaz,ahmak ve Akp sürüsü" dedi. Böyle bir insanın haklı olma ihtimali nedir dostlar?
Ver mahkemeye, direkt donanımarşivinden ip ve iletişim bilgilerini isteyeceklerdir. Donanımarşivide zaten verecektir ve kişiye gerekli tazminat cezası verilecektir. Yok korkmuyormuş falan önemseme bu ayakları. Al 10.000 lirasını çatır çatır ye.

Top Bottom