Geçen ay bu fiyata Samsung 4K 60Hz monitörden geçiş yaptım. Ölü piksel vs. çıkmadı, ışık sızması IPS panellerde olduğu gibi bunda da mevcut; fakat önceki monitörümden daha az. Hoparlör yok, ghosting yok. Renkleri bana fazla doygun geldi, birkaç ayarla şu an gayet güzel. Ayrıca ben de astigmat olduğu için parlaklığı sevmiyorum. Fabrikasyon olarak %70 gelen parlaklığı %20'de kullanıyordum. Bence tek eksiği, benim açımdan açma kapatma tuşunun olmaması. Salondaki eski monitörümde televizyonda film izlemek istediğim zaman ekran yansıtmadan yineleme yapıp kapatıyordum, bunda kapatamıyorum. Araştırıp aldım, tavsiye ederim
Bu monitörü 7500f 4070ti süper ikilisi için almayı düşünüyorum. Kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
Renk kalitesi doygunluğu pixel yoğunluğu vs nasıldır? Ips glow ışık sızması gosthing vs var mı?
başlıktaki msi 27 inch ips modelini ama bana ölü pikselli modelleri son kullanıcı iade etmeyene kadar satıyorlar gibi geliyor amazondan almak daha mantıklı gibi diğer türlü kumara giriyor @stiga05fx