Yardım Ekstra SSD bağlama - B450mK-II

ozan41

80+
Reaksiyon skoru
104
Arkadaşlar , hali hazırda samsung 1 TB sata ssd amazonda 1379 TL'ye düştü. SouthPaws hazır sistemime almayı düşünüyorum.
Bu SSD'yi bağlamak için b450mk-II anakartta 2. Bir slot varmı ? Ayrıca bu ssdyi bağlamak için gereken sata kablosu ssdnin içinden çıkıyormu yoksa ekstra olarak almam gerekirmi ? Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım isteyeceğim , teşekkürler.

aata ssd ise var hocam ayni anakarti 2sata ssd ile kullanıyorum, icinden sata kablosu çıkmıyor diye biliyorum

4 Adet SATA girişi mevcut. Ayrı bir SATA kablosu alman gerekiyor.
Anakartın kutusundan ekstra sata kablosu çıkması gerekiyor sanırım , onu bir kontrol edeceğim.

Arkadaşlar , hali hazırda samsung 1 TB sata ssd amazonda 1379 TL'ye düştü. SouthPaws hazır sistemime almayı düşünüyorum.
Bu SSD'yi bağlamak için b450mk-II anakartta 2. Bir slot varmı ? Ayrıca bu ssdyi bağlamak için gereken sata kablosu ssdnin içinden çıkıyormu yoksa ekstra olarak almam gerekirmi ? Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım isteyeceğim , teşekkürler.
4 SATA girişin var. Anakartın kutusunun içinde 2 tane SATA kablosu olması gerek.

Kontrol edeceğim , ama ssdnin takıldığı yerin arkasından vida atmam gerekiyor ise komple ana kartı sökmem gerekecek sanırım 😔

linki atabilirmisin

Geri