Neler Yeni

Mavi Ekran Ekstra sürücü kurmazsak ne olur

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ustam
Slmlar kafamı karıştıran konu var size danışmak istedim şimdi ben 11 pro kurdum formatla sonra güncellemelerini yaptım Windows güncellemelerini sonra uygulamaları oyunları yükledim bu kadar ve şuan sorunsuz çalışıyor sistem ekstra driver falan kurmadım ama aygıt yöneticisinde işlemcim ekran kartım gözüküyor demekki 11 pro kendi yüklemiş ben ekstradan yüklemedim ana kart ekran kartı falan yükleme taraftarıda değilim açıkçası eskiden çok yüklüyordum her gelen güncelleme sorun yaratıyordu şimdi yüklemezsem bu şekilde devam etsem sorun olmaz dimi
3060ti
İ5 12400f
H610m-e
16gb ram
1tb ssd

Clayz

80+ Silver
Slmlar kafamı karıştıran konu var size danışmak istedim şimdi ben 11 pro kurdum formatla sonra güncellemelerini yaptım Windows güncellemelerini sonra uygulamaları oyunları yükledim bu kadar ve şuan sorunsuz çalışıyor sistem ekstra driver falan kurmadım ama aygıt yöneticisinde işlemcim ekran kartım gözüküyor demekki 11 pro kendi yüklemiş ben ekstradan yüklemedim ana kart ekran kartı falan yükleme taraftarıda değilim açıkçası eskiden çok yüklüyordum her gelen güncelleme sorun yaratıyordu şimdi yüklemezsem bu şekilde devam etsem sorun olmaz dimi
3060ti
İ5 12400f
H610m-e
16gb ram
1tb ssd
ekran kartı drıverını ındır

KınalıKeçi

80+ Bronze
ekran kartının kur uğraşmam dersen sorun olmaz ama takılma falan yaşarsan yaparsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ölücüadam42
3060ti
İ5 12400f
H610m-e
16gb ram
1tb ssd
Sorun olmaz Windows eski nesil driver kurar ama

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Emirhan
Windows'un kurduğu eski driver oluyor ve o driver'dan sonra çıkan yeni oyunlarda sıkıntılar yaşaman olası. Bu yüzden ekran kartının uygulamasını indirip driver güncellemelerini kontrol etmen, güncel driver'ı kullanman önemli, sadece oyunlar için de değil, güvenlik açısından da önemli.

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ustam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows'un kurduğu eski driver oluyor ve o driver'dan sonra çıkan yeni oyunlarda sıkıntılar yaşaman olası. Bu yüzden ekran kartının uygulamasını indirip driver güncellemelerini kontrol etmen, güncel driver'ı kullanman önemli, sadece oyunlar için de değil, güvenlik açısından da önemli.
Anladım ama ben eskiden devam edeyim bundan sonra çünkü çoğu arkadaşım 2 haftadır küfür ediyor yeni gelen güncellemeler siyah ekran falan hatası alıyorlarmış performans düşüşü falan sıkıntı olursa yüklerim ama şuanlık düşünmüyorum eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartının kur uğraşmam dersen sorun olmaz ama takılma falan yaşarsan yaparsın
Takılma olursa yaparım reis eyw şuanlık ellemeyecem her gelen güncelleme sorun yaratıyor malasef

Top Bottom