Müşteri odada unutmuş geri almaya da gelmemişDeğil gibi geldi. Ne kadara getirmiş? Eğer ücretsiz ise kimse kimseye bedava 1500TL vermeyeceğine göre sahte.
@Evil Belief @Nachi
iPhone for katana yazıyor bağlanırken arkada ise designed by iPhone in California assembled in China yazıyorArkada yazan şeyler ve telefona bağlarken ki çıkan ismi nedir?
Gerçek olma ihtimali varMüşteri odada unutmuş geri almaya da gelmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
iPhone for katana yazıyor bağlanırken arkada ise designed by iPhone in California assembled in China yazıyor
Sanırım orjinal daha önce sahteleri kullandım ses kalitesi çok iyi ve kapağı kapatınca blututuh otomatik kapanıyor açınca bağlanıyor fake modellerde bu özellik yoktu sanırım kasa ve tipi orjinali ile aynıGerçek olma ihtimali var
Orijinalinden ayırt edilmeyecek düzeyde çakmalar var. Dandik çakmalardan değil ama kesin orijinal de diyemem.Arkadaşlar annem otelden airpods getirmiş orjinal mi anlayamadim Apple şarj aleti ile şarj oluyor
Aynen orjinal veya değil gelen ses kaliteli kullanırım beleş mal göz çıkarmazOrijinalinden ayırt edilmeyecek düzeyde çakmalar var. Dandik çakmalardan değil ama kesin orijinal de diyemem.
Düt düüüt orijinalse adam bulabilir.Aynen orjinal veya değil gelen ses kaliteli kullanırım beleş mal göz çıkarmaz
Bir kulaklık için yurt dışından buraya geleceğini sanmıyorum bu fiyatttan daha ucuza gidip alabilir yenisiniDüt düüüt orijinalse adam bulabilir.