FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Kenar yumuşatmayı yükseltin hocamekliyorum hemenAlıntıyı görüntüleprof bir şey lazımsa daha iyi bir foto lazım
Kenar yumuşatmayı yükseltin hocamekliyorum hemenAlıntıyı görüntüleprof bir şey lazımsa daha iyi bir foto lazım
arkadaş prof bir şey istememiş bende öyle koydum direk yoksa barış özcanı odtüden mezun ederim benKenar yumuşatmayı yükseltin hocam
yüksek çözünürlükte ve ppi'da bir fotoğraf varsa olabilir.@slmbnemıstık @Arex @smsismail @Maksix95 rica etsem yine Enis abimede bi mezuniyet şapkası koyabilir misiniz?Enis abimin yeni videoyu görünce bu fotoğrafada takıldım ikisinden birisini yapacağım kafam hangisine yönelirse
Bu sefer profesyonelcede olabilir normalde ikisiylede olabilir hatta ikisinide atarsanız çok daha iyi olur
maalesef dokulara iyi müdale edebilmem için iyi bir foroğraf lazım. bunları Büyük ihtimalle Meme'için (kelimeyi farklı anlama çekmeyin ne olur ne olmaz yazıyım) istiyorsunuz o yüzden nasıl olduğu farketmezfotoğrafı görsellerde aradım ama bulamadım maalesef eğer profesyonelce olmuyorsa sıkıntı değil
maalesef dokulara iyi müdale edebilmem için iyi bir foroğraf lazım.
Alıntıyı görüntüle
KomikTeşekkürler şimdi bi siteden yapmaya çalıştımda daha iyi mi acaba?
Yok pp komik diyorum daha iyi olmuş.Komik olan ne aynısı mı olması?
Attığımda biraz daha pürüssüz farkındaysan
İstersen ben gerçekçi bir takke takabilirim ama şuan değil maalesef.öyle yazınca bende yanlış anlamışım kusura bakma
olabilir sıkıntı değil zaman sıkıntım yok ama çokta geç olmasın 1-2 gün olmasınİstersen ben gerçekçi bir takke takabilirim ama şuan değil maalesef.
(ne takkesi tövbe mezuniyet şapkası)