El capitan özelleştirme.

Looper

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,841
Screenshot_20200504-015304_Chrome.jpg

Arkadaşlar böyle bi geliştirme yaptım inşallah alıcam.
1- Sıcaklık ortalama kaç olur?
2- Ekran kartı 3 fan oldu kasaya sığar mı?
3- 1-2 Hafta sonra kargolama durumu nasıl olur?
4- Adaptör kullanacağım mecburen sıkıntı çıkarır mı? (monitör 75hz 5ms)
5- Güç kaynağı 550w hala yeterli mi?

Herkese yorumları için teşekkürler lütfen tartışma çıkmasın.

Ekran kartı için gereksiz masraf yapmışsınız. Thicc 3 olmasa da fazla ısınmayacaktır. Kasanın hava sirkülasyonu da başarılı çünkü. Kargo durumu bu aralar çok karışık uzun süre bekleyebilirsiniz. Birkaç hafta bir süre gibi. Adaptör kullanmanız sıkıntı donanımsal olarak bir sıkıntı yaratmaz. Ama genelde görüntü kalitesi kötü oluyor.

Ekran kartı için gereksiz masraf yapmışsınız. Thicc 3 olmasa da fazla ısınmayacaktır. Kasanın hava sirkülasyonu da başarılı çünkü. Kargo durumu bu aralar çok karışık uzun süre bekleyebilirsiniz. Birkaç hafta bir süre gibi. Adaptör kullanmanız sıkıntı donanımsal olarak bir sıkıntı yaratmaz. Ama genelde görüntü kalitesi kötü oluyor.
öyle düşünmeyin çok fazla dönüştürücü kullanan arkadaşım var genelde o kadar kötü olmuyor

Neden 480 yetmeyeceğini düşündün (depolama)
Güncellemelerle oyun boyutlarının yükseleceğinden korktum mesela gta5 ve cod warzone gibi oyunları yükledikten sonra çok fazla yer kalmaz diye düşündüm acaba geri koysam biraz daha mantıklı olur mu?
CS:GO,Cod Warzone,GTA V(belki),Valorant,Fortnite,Apex Legends,Rocket League(belki).

Hem biraz daha performanslı çalışsın istedim hem pro yerine ultra sürümü olduğundan daha iyidir diye zaten 6500 lira bütçem vardı ailemi de 100 tl fark için ikna ederim diye düşünüyorum.

Güncellemelerle oyun boyutlarının yükseleceğinden korktum mesela gta5 ve cod warzone gibi oyunları yükledikten sonra çok fazla yer kalmaz diye düşündüm acaba geri koysam biraz daha mantıklı olur mu?
CS:GO,Cod Warzone,GTA V(belki),Valorant,Fortnite,Apex Legends,Rocket League(belki).
1terabayt gayet yeterli olur arkadasım 120 yede windowsu kurarsın 480 e de e spor oyunlarını kurmanı tavsiye ederim yüksek gb li oyunları hdd ye kur

disk olayını bence çok yanlış yapmışsın eğer 480gb yetmiyorsa hdd almak yerine mevcut ssdyi 1tb yap. ya da olduğu gibi al daha sonra 500gb ssd ekle şuanki yaptığından daha uyguna gelir emin ol hepsiburada da sandisk ssd 480gb 490tl civarı sen ise bu yaptığınla 450tl falan kaybetmişsin bildiğin üzere bu sitelerde ekleme çıkarma yaparken orada belirlenen fiyatlara bağlı kalmak zorundasın ama serbest piyasada daha uyguna getirebilirsin. bi düşün derim ekran kartını bence de yükseltmene gerek yok, görüntüsü için istiyorsan onu bilemem güzel sistem umarım yakın zamanda teslim edilir.

Hem biraz daha performanslı çalışsın istedim hem pro yerine ultra sürümü olduğundan daha iyidir diye zaten 6500 lira bütçem vardı ailemi de 100 TL fark için ikna ederim diye düşünüyorum.
Bütçeyi aşmıyor olabilir ama hemen hemen aynı karta 275 TL fazla vereceksiniz.

disk olayını bence çok yanlış yapmışsın eğer 480gb yetmiyorsa HDD almak yerine onu 1tb yao veya okdupu gibi al daha sonra 500gb SSD ekle şuanki yaptığından daha uyguna gelir emin ol hepsiburada da sandisk SSD 480gb 490tl falan sen ise bu yaptığınla 450tl falan kaybetmişsin bildiğin üzere bu sitelerde ekleme çıkarma yaparken orada belirlenen fiyatlara bağlı kalmak zorundasın ama serbest piyasada daha uyguna getirebilirsin. bi düşün derim ekran kartını bence de yükseltmene gerek yok, görüntüsü için istiyorsan onu bilemem güzel sistem umarım yakın zamanda teslim edilir.
Selamlar.
Montaj hakkında hiçbir bilgim yok ve biraz korkuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi aşmıyor olabilir ama hemen hemen aynı karta 275 TL fazla vereceksiniz.
Tekrardan Merhaba!
Bi ısınma sorunu olursa diye korkuyorum bi arkadaşla konuştum onun eline geçmiş sağolsun bilgilendirdi.
Sistem CS'de 65 70 arası aşırı yükte 76da çalışıyormuş 3 fanlı alırsam hem daha serin çalışır hem ultra modelini almış olurum diye düşündüm.

O ekran kartına gerek yok. İçerisindeki Thich II gayet yeterli. O kasaya 3 fanlı ekran kartı takabilirsiniz sığıyor.

O ekran kartına gerek yok. İçerisindeki Thich II gayet yeterli. O kasaya 3 fanlı ekran kartı takabilirsiniz sığıyor.
Isı değerleri gerçekten iyi ise geri çekeceğim sizce iyi mi?
Gelecekte sorun çıkarır mı?

Geri