El capitan sistemimde drop

redexe

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 7 ay önce aldığım sistemimde fortnite ve forza horizon cs gibi oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum, sorunumun donanım sıcaklıkları veya driverleri ile alakalı olmadığına eminim. Oyun içinde gpu sıcaklığım 60-67 derece arası işlemci sıcaklığım ise 55-65 derece arası gidip geliyor, engellemek için neredeyse her şeyi denedim fakat çözüm bulamadım. Biri yardım eli uzatırsa çok sevinirim. Abdullah abi görürsen lütfen yardımcı ol. Şimdiden herkese teşekkürler. :)

SSD sonuna kadar dolu mu? Bir de sistem böyle mi yoksa bazı şeyleri değiştirdiniz mi? AMD Ryzen 5 3600 Team TUF 16GB (8+8) 3600MHz CL19 (biostan 3600MHz CL16 yapılabilir ;)) XFX RX 5600 XT THICC II Pro 6GB GDDR6 Team GX1 480GB 2.5" SSD Corsair VS550 550W 80+ Corsair Delta RGB

Ben Lexar SSD ile sistem kurmadım ama sorunun SSD olduğunu düşünmüyorum sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum Bios güncellemelerini ve windows güncellemeleri çok önemli. Onun dışında warez bir oyun yüklüyse sisteminde bu soruyu sorma bile her şey olabilir

SSD belki kronik sorunlu olabilir. @keremcnsz24
Başta sistemde aldığım gx1 ssd'de de aynı sorunu yaşıyordum ve onu satıp bu lexar ssd'yi aldım, bunu iade edip kingston a2000'e geçmeye değer mi dersiniz?
Post automatically merged:

Ben Lexar SSD ile sistem kurmadım ama sorunun SSD olduğunu düşünmüyorum sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum Bios güncellemelerini ve windows güncellemeleri çok önemli. Onun dışında warez bir oyun yüklüyse sisteminde bu soruyu sorma bile her şey olabilir
Sistemime warez bir oyun yüklemedim, geçen gün bios'umu en son sürüme yükselttim ve windows güncellemelerim şuan tam ve her şey en son sürümde, acaba windows sürümünden kaynaklı bir sorun olabilir mi? 1903 sürüme dönsem çözülür mü dersiniz?

Başta sistemde aldığım gx1 ssd'de de aynı sorunu yaşıyordum ve onu satıp bu lexar ssd'yi aldım, bunu iade edip kingston a2000'e geçmeye değer mi dersiniz?
Lexar SSD'yi bilmiyorum. O yüzden yazdım. Bir de korsan bir oyun indirdim diye FPS drop yemem normal mi oluyor?

DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip WHQL sürücüsü olan en güncel sürümü yüklemeyi deneyin. Belki çözüm olabilir.

Peki sorun 7 ay öncede var mıydı ? Yani daha yeni mi olmaya başladı yoksa 7 aydır hep var mı ?

Peki sorun 7 ay öncede var mıydı ? Yani daha yeni mi olmaya başladı yoksa 7 aydır hep var mı ?
Sorunu ilk fortnite indirdiğimde ve cs oynadığımda anladım, 7 aydır sorun var evet, hatta ssd'yi bir kere değişime yolladım değiştirdiler sonra sistemi garantiye yolladım stres testi yapıp bir sorun olmadığını söyleyip bana geri gönderdiler, ben de sorun ssd'de diye düşünüp o ssd'yi çıkarıp yerine lexar m2 ssd'yi aldım fakat sorunum halen devam ediyor.
Post automatically merged:

Normalde fortnite ve pubg oynamıyorum fakat test için ikisini de indirdiğimde ikisinde de drop ve kasma problemi yaşadım.

Format belki bir seçenek olabilir bilemiyorum aklıma bir şey gelmedi :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,832
Üyeler
190,984
Son üye
cxzcvc
Geri