Nasıl ya ben laptop gibi alınca direk nete girebiliyorsun sanıyordumHayır. Wifi Adaptörü alman lazım.
Yanlış sanıyormuşsun maalesef, kablo ile bağlaman lazım. Kablosuz istiyorsan ek olarak bir adaptör almalısın.Nasıl ya ben laptop gibi alınca direk nete girebiliyorsun sanıyordum
Eyvallah sağolasın peki adaptör almadan bir çozümü varmıYanlış sanıyormuşsun maalesef, kablo ile bağlaman lazım. Kablosuz istiyorsan ek olarak bir adaptör almalısın.
Hayır yok.Eyvallah sağolasın peki adaptör almadan bir çozümü varmı
Wİ-Fİ Özelliği içeren anakartlar var ama onlarda özelleştirme kısmında bulunmuyor sanırım. Bulunuyorsa da ekstra 300 TL vereceğine 50 TL ile bir adaptör almak mantıklı.Hayır yok.
Peki ethernet kablosuyla pcye bsğladığımızda normal kablosuz internete girebilecek miyiz telefondanWİ-Fİ Özelliği içeren anakartlar var ama onlarda özelleştirme kısmında bulunmuyor sanırım. Bulunuyorsa da ekstra 300 TL vereceğine 50 TL ile bir adaptör almak mantıklı.
İkisi alakasız şeyler , bilgisayarda kablolu internet kullanırken modemin asıl işi olan Wİ-Fİ yani kablosuz şeklinde de kullanırsın. Bilgisayara ethernet kablosu taktın diye Wİ-Fİ veya modemin dağıttığı internetten mahrum kalmazsın.Peki ethernet kablosuyla pcye bsğladığımızda normal kablosuz internete girebilecek miyiz telefondan