Neler Yeni

Yardım El freni çekilik araba kullanmak

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Dostlar az önce arabayı evin önüne çekerken el frenini indirmeyi unutmuşum geri çıkartırken motor şey gibi ses çıkarttı hani debriyaj kavrama konumuna gelince bi ses çıkarır ya ondan çıkarttı bide stop ettirir gibi oldum ama direkt durdum öyle olunca sonra gaz vermeye başlayınca geri öyle oldu. Bir sorun çıkartmaz değil mi kısa vadede? Araç megane 1

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Dostlar az önce arabayı evin önüne çekerken el frenini indirmeyi unutmuşum geri çıkartırken motor şey gibi ses çıkarttı hani debriyaj kavrama konumuna gelince bi ses çıkarır ya ondan çıkarttı bide stop ettirir gibi oldum ama direkt durdum öyle olunca sonra gaz vermeye başlayınca geri öyle oldu. Bir sorun çıkartmaz değil mi kısa vadede?
bana patlamasın diyorsun yani :D
bişey olmaz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Dostlar az önce arabayı evin önüne çekerken el frenini indirmeyi unutmuşum geri çıkartırken motor şey gibi ses çıkarttı hani debriyaj kavrama konumuna gelince bi ses çıkarır ya ondan çıkarttı bide stop ettirir gibi oldum ama direkt durdum öyle olunca sonra gaz vermeye başlayınca geri öyle oldu. Bir sorun çıkartmaz değil mi kısa vadede? Araç megane 1
Sürekli yapmadığın halde zannetmiyorum.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Hiç öyle düşünmemiştim açıkçası. Saolun hocam çünkü babam daha yeni muayeneden getirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok toplasam 10 metre gitmemişimdir.
bişey olmaaz sen rahat ol

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Ya bir araç sadece şu kadar olayda sıkıntı cikaracaksa zaten kaldır at o arabayı kardeşim.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir sıkıntı çıkarmaz yaa.
Uzun süre gitsen balata bırakmazdın arabada.

Top Bottom