Yardım El freni çekilik araba kullanmak

stizzy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Dostlar az önce arabayı evin önüne çekerken el frenini indirmeyi unutmuşum geri çıkartırken motor şey gibi ses çıkarttı hani debriyaj kavrama konumuna gelince bi ses çıkarır ya ondan çıkarttı bide stop ettirir gibi oldum ama direkt durdum öyle olunca sonra gaz vermeye başlayınca geri öyle oldu. Bir sorun çıkartmaz değil mi kısa vadede? Araç megane 1

Dostlar az önce arabayı evin önüne çekerken el frenini indirmeyi unutmuşum geri çıkartırken motor şey gibi ses çıkarttı hani debriyaj kavrama konumuna gelince bi ses çıkarır ya ondan çıkarttı bide stop ettirir gibi oldum ama direkt durdum öyle olunca sonra gaz vermeye başlayınca geri öyle oldu. Bir sorun çıkartmaz değil mi kısa vadede?
bana patlamasın diyorsun yani :D
bişey olmaz

Dostlar az önce arabayı evin önüne çekerken el frenini indirmeyi unutmuşum geri çıkartırken motor şey gibi ses çıkarttı hani debriyaj kavrama konumuna gelince bi ses çıkarır ya ondan çıkarttı bide stop ettirir gibi oldum ama direkt durdum öyle olunca sonra gaz vermeye başlayınca geri öyle oldu. Bir sorun çıkartmaz değil mi kısa vadede? Araç megane 1
Sürekli yapmadığın halde zannetmiyorum.

Hiç öyle düşünmemiştim açıkçası. Saolun hocam çünkü babam daha yeni muayeneden getirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok toplasam 10 metre gitmemişimdir.
bişey olmaaz sen rahat ol

Ya bir araç sadece şu kadar olayda sıkıntı cikaracaksa zaten kaldır at o arabayı kardeşim.

Bir sıkıntı çıkarmaz yaa.
Uzun süre gitsen balata bırakmazdın arabada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,886
Üyeler
185,187
Son üye
mahmutt1
Geri