Neler Yeni

El Yıkamaktan Elleirmin Derisi İnceldi

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe
Ellerinizi sürekli yıkamanın bir manası yok. Yüzeylerden bulaş riski hakkında virüs ilk çıktığında veri yoktu ve herkese elleri yıkama önerisi verildi. Artık biliyoruz ki yüzeylerden bulaş yok denecek kadar az. Yemeklerden önce kesinlikle yıkayın. Onun dışında fiziksel kirler dışında paranoyakçasına yıkamanıza gerek yok.
Hocam bu tokalaşmayada uygulanırmı? Yani aynı değil ama Tokalaşma icin ne denebilir?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam bu tokalaşmayada uygulanırmı? Yani aynı değil ama Tokalaşma icin ne denebilir?
tokalaşmayın. yani evet risk az ama öksürünce ellerini kapatan birinden kapabilirsin virüsü

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,973
İsim
göksel yurtcan
tokalaşma hala riskli ama tokalaşmadan sonra bir dezenfektan kullanmak daha mantıklı

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Bende yağlanmadığı sürece yıkamıyorum çok kalın, kalın olması iyi bence sende aşırı kirlenmedikçe elleme, mesela çatal tuttun yıkama ama kraker et gibi şeyler tutunca yağlanınca falan yıka elini.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Aşırıya kaçmadığın sürece sorun olmaz azalt biraz yıkamayı

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Muhammed Yertüm

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,973
İsim
göksel yurtcan
Dezanfektan bence el dokusuna zarar veriyor kolonya daha doğal gibi farmasi dısında ellerimi rahatsız etmisti ama farmasinin el jeli(Dezanfektanı) çok güzel :)
yani hocam yinede her bir kişiyle tokalaştıktan sonra el yıkarsak hay halimize ve ben dezenfektanın kolonyadan daha etkili olduğunu dşünüyorum

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Sürekli Dışarı Çık Ellerini Yıka Yemek Ye Ellerini Yıka Gibi Sebeplerden Süreli Ellerimi Yıkıyorum Ellerim Çatladı Derim İnceldi Ve Beyazlaştı Ne Yapabilirim
Bende de o problem var. Doktor krem verdi düzenli uyguladım ve şuan eskiye göre çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,751
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom