Neler Yeni

Elde egzama sedef karışımı bir yara

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
Merhaba arkadaşlar bu konuyu babam için açtım elinde bir yara var bıçak kesiği gibi doktsrs fln gitti egzama sedef karışımı demiş krem verdi sürüyor fakat fayda etmiyor 1 yılı geçti aranızda Böyle bir hastalığa yakalanan atlarsn varsa yardımcj olur musunuz

TamerKs

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar bu konuyu babam için açtım elinde bir yara var bıçak kesiği gibi doktsrs fln gitti egzama sedef karışımı demiş krem verdi sürüyor fakat fayda etmiyor 1 yılı geçti aranızda Böyle bir hastalığa yakalanan atlarsn varsa yardımcj olur musunuz
Evet arkadaşıma olmuştu, bir krem sürdü 3 günde geçti. Sabah olunca arkadaşıma sorup size kremin adını veririm eğer bulursa.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
eğzama benimde yüzümde, saçımda, kaşlarda,sakallarda, koltuk altlarında birazcık, ve kulak içi ve arkasında biraz ve 2 yılı geçkin devam ediyor ve beni hayattan bezdiriyor çözümünü haylen daha bulamadım. bulan varsa benide etiketlesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğzama benimde yüzümde, saçımda, kaşlarda,sakallarda, koltuk altlarında birazcık, ve kulak içi ve arkasında biraz ve 2 yılı geçkin devam ediyor ve beni hayattan bezdiriyor çözümünü haylen daha bulamadım. bulan varsa benide etiketlesin.
Geçmiş olsun çok illet bir şey ya babam eline kolaya bile dökemiyor şimdi sülük yaptırmayı deneyecek sende deneyebilirsin belli fayda eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamd
Evet arkadaşıma olmuştu, bir krem sürdü 3 günde geçti. Sabah olunca arkadaşıma sorup size kremin adını veririm eğer bulursa.
Tamamdır öğrenirsen lütfen yaz

TamerKs

80+ Silver
Aga öğrenebildin mi
Evet ama sadece rahatlatıyormuş yani kesin çözüm değilmiş, bioderma nın nemlendirici kremini sürüyormuş ama sadece nemlendirsin diye. Birde bana o bölgeye tuz değdirmesin çok yanar dedi.

Top Bottom