Eldeki parçaları da kullanarak yeni sistem toplama tavsiyesi

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
20000
Merhabalar
Hanım için bir bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde fazladan 12600KF işlemci, Team-T Siren 360 Beyaz sıvı soğutma ve 6 tane AsianHorse Mor fan var. Maliyeti düşük tutmak için bunları da kullanarak giriş orta seviye arası bir sistem önerisi yapabilir misiniz?
- Mümkün olduğunca küçük bir kasa olsa iyi olur
- Kendi kullandığım bilgisayarda 4x16 DDR4 Team marka Beyaz RAM'ler var.
-Mantıklı olup olmadığı konusunda da kararsızım eldekileri satıp hazır sistem almak falan daha mantıklı olur mu?

Ekler

• image0.webp
    image0.webp
    90.8 KB · Hit: 14
Merhabalar
Hanım için bir bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde fazladan 12600KF işlemci, Team-T Siren 360 Beyaz sıvı soğutma ve 6 tane AsianHorse Mor fan var. Maliyeti düşük tutmak için bunları da kullanarak giriş orta seviye arası bir sistem önerisi yapabilir misiniz?
-Mantıklı olup olmadığı konusunda da kararsızım eldekileri satıp hazır sistem almak falan daha mantıklı olur mu?
hazır sistemlerde illa bişeyleri değiştirmen gerekebiliyor her parçası kaliteli çok az sistem var ikinci elden yavaş yavaş f/p toplayabilirsiniz bence

anakart kasa vs önerisi de verir misin

Merhabalar
kanka sat geç valla ben girdim o işe 2k lık işlemciyi satcama 10 k masraf ettim :D

Geri