Neler Yeni

Elden Ring almaya değer mi?

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
Sizce Elden Ring almalı mıyım şimdiye kadar hiç oyun oynamadım ama cuphead'i bitirdim ve neredeyse hiç sinirlenmedim. Elden Ring daha zor gibi duruyor sizce çok zorlanır mıyım ya da almalı mıyım?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,539
İsim
Oğuz Oğuz
Sizce Elden Ring almalı mıyım şimdiye kadar hiç oyun oynamadım ama cuphead'i bitirdim ve neredeyse hiç sinirlenmedim. Elden Ring daha zor gibi duruyor sizce çok zorlanır mıyım ya da almalı mıyım?
Varla oynayanlar zor diyor ama çok da seviliyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,539
İsim
Oğuz Oğuz

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
Souls-like sevmiyorsanız veya daha önce oynamadıysanız üzebilir. Elden Ring'den önce Dark Souls bakarsanız daha net bir karara varabilirsiniz. Sonuçta oyun 500TL o.O2

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayrı hesap olarak alın baktınız sarmadı hesabı satarsınız
acaba crackli mi indirsem ama craksizde başarımlar kartlar vb gelio ve kütüphanende oluyo ve satın alınca aynı yerleri bridaha oynamak gerekiyo ya crackli indirip birdaha almicam ya da alcam emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Souls-like sevmiyorsanız veya daha önce oynamadıysanız üzebilir. Elden Ring'den önce Dark Souls bakarsanız daha net bir karara varabilirsiniz. Sonuçta oyun 500TL

Souls-like sevmiyorsanız veya daha önce oynamadıysanız üzebilir. Elden Ring'den önce Dark Souls bakarsanız daha net bir karara varabilirsiniz. Sonuçta oyun 500TL o.O2
ama bu oyundan başlarsanız sıkıntı olmaz hatta daha kolay olur diyenler var

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,539
İsim
Oğuz Oğuz
acaba crackli mi indirsem ama craksizde başarımlar kartlar vb gelio ve kütüphanende oluyo ve satın alınca aynı yerleri bridaha oynamak gerekiyo ya crackli indirip birdaha almicam ya da alcam emin değilim

evet öyle deneyebilirsiniz

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit

Yine de önce bir Dark Souls denemeni öneririm.

Zechion

80+ Silver
isterseniz offline hesap ile deneyin 10 tl ye satılıyor. Beğenirseniz kendi hesabınıza kendi savenizden devam edebilirsiniz.

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
isterseniz offline hesap ile deneyin 10 TL ye satılıyor. Beğenirseniz kendi hesabınıza kendi savenizden devam edebilirsiniz.
onlar nasıl oluyo ve ben o save olayını düşündüm orası kolay ama geride gelcek kartlar başarımlar fln hepsi gelmiyo orayı oynarken açılıyo yoksa save işi kolay direk dosyalardan atıyosun

LaketrooS

80+ Silver
Hayır verilmez 500 TL biraz değil baya pahalı. Değmez bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,867
Üyeler
167,898
Son üye
dogansoftware
Top Bottom