Varla oynayanlar zor diyor ama çok da seviliyor.Sizce Elden Ring almalı mıyım şimdiye kadar hiç oyun oynamadım ama cuphead'i bitirdim ve neredeyse hiç sinirlenmedim. Elden Ring daha zor gibi duruyor sizce çok zorlanır mıyım ya da almalı mıyım?
ayrı hesap olarak alın baktınız sarmadı hesabı satarsınızişte o yüzden emin değilim
acaba crackli mi indirsem ama craksizde başarımlar kartlar vb gelio ve kütüphanende oluyo ve satın alınca aynı yerleri bridaha oynamak gerekiyo ya crackli indirip birdaha almicam ya da alcam emin değilimayrı hesap olarak alın baktınız sarmadı hesabı satarsınız
Souls-like sevmiyorsanız veya daha önce oynamadıysanız üzebilir. Elden Ring'den önce Dark Souls bakarsanız daha net bir karara varabilirsiniz. Sonuçta oyun 500TL
ama bu oyundan başlarsanız sıkıntı olmaz hatta daha kolay olur diyenler varSouls-like sevmiyorsanız veya daha önce oynamadıysanız üzebilir. Elden Ring'den önce Dark Souls bakarsanız daha net bir karara varabilirsiniz. Sonuçta oyun 500TL![]()
evet öyle deneyebilirsinizacaba crackli mi indirsem ama craksizde başarımlar kartlar vb gelio ve kütüphanende oluyo ve satın alınca aynı yerleri bridaha oynamak gerekiyo ya crackli indirip birdaha almicam ya da alcam emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama bu oyundan başlarsanız sıkıntı olmaz hatta daha kolay olur diyenler var
Yine de önce bir Dark Souls denemeni öneririm.acaba crackli mi indirsem ama craksizde başarımlar kartlar vb gelio ve kütüphanende oluyo ve satın alınca aynı yerleri bridaha oynamak gerekiyo ya crackli indirip birdaha almicam ya da alcam emin değilim
ama bu oyundan başlarsanız sıkıntı olmaz hatta daha kolay olur diyenler var
isterseniz offline hesap ile deneyin 10 tl ye satılıyor. Beğenirseniz kendi hesabınıza kendi savenizden devam edebilirsiniz.Sizce Elden Ring almalı mıyım şimdiye kadar hiç oyun oynamadım ama cuphead'i bitirdim ve neredeyse hiç sinirlenmedim. Elden Ring daha zor gibi duruyor sizce çok zorlanır mıyım ya da almalı mıyım?
onlar nasıl oluyo ve ben o save olayını düşündüm orası kolay ama geride gelcek kartlar başarımlar fln hepsi gelmiyo orayı oynarken açılıyo yoksa save işi kolay direk dosyalardan atıyosunisterseniz offline hesap ile deneyin 10 TL ye satılıyor. Beğenirseniz kendi hesabınıza kendi savenizden devam edebilirsiniz.
Hayır verilmez 500 TL biraz değil baya pahalı. Değmez benceSizce Elden Ring almalı mıyım şimdiye kadar hiç oyun oynamadım ama cuphead'i bitirdim ve neredeyse hiç sinirlenmedim. Elden Ring daha zor gibi duruyor sizce çok zorlanır mıyım ya da almalı mıyım?