Neler Yeni

Elden ring bahar indirimlerinde indirime girer mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Furkan b
Elden Ring alıp oynamayı düşünüyorum ama bahar indirimlerine çok az kaldı DLC ile birlikte alacağım Elden Ring indirime DLC ile birlikte indirime girer mi öyle bir ihtimal var mı sizce çünkü DLC olmadan girse DLC de alınca hemen hemen aynı fiyata geliyor sizce girer mi?

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
EnsarTelli
paket halinde girer bence
genelde dark soulslar paket halinde indirime giriyor oda girer beklemeni tavsiye ederim

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Yüksek ihtimal girer fakat sadece Elden Ring+Shadow of the Erdtree paketi de indirime girebilir. En son 19 Aralık'da (Kış İndirimleri) indirime girmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Furkan b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek ihtimal girer fakat sadece Elden Ring+Shadow of the Erdtree paketi de indirime girebilir. En son 19 Aralık'da (Kış İndirimleri) indirime girmiş.
dostum sanırım o indiirmde paket halı değil normal elden ring tek indirime girmiş yanında 26 dolara dlc alınca yine hemen hemen aynı fiyat oluyor ben 53 dolarlık paketin indirime girme ihtimalinden bahsediyorum %30 bile girse çok iyi olur 15 dolardan fazla indirim oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

paket halinde girer bence
genelde dark soulslar paket halinde indirime giriyor oda girer beklemeni tavsiye ederim
dostum inşallah be ben paket halinde alacam çünkü umarım paket girer.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
dostum sanırım o indiirmde paket halı değil normal elden ring tek indirime girmiş yanında 26 dolara dlc alınca yine hemen hemen aynı fiyat oluyor ben 53 dolarlık paketin indirime girme ihtimalinden bahsediyorum %30 bile girse çok iyi olur 15 dolardan fazla indirim oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
DLC geçen Haziran'da çıktı. Bu kadar kısa süre geçmişken %30 indirim olmasının imkanı yok bence, zaten FromSoftware indirim yapma konusunda cimri bir firma. O pakette indirim olursa bile max %10 olur.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
FromSoftware oyunları çok sık indirime girmez.

CupOk

80+ Bronze
Gireceğini sanmam daha önce hiç baharda indirime girmemiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Furkan b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence yinede dlc çıkalı neredeyse 1 yıl oluyor %30 civarı 53 dolarlık pakete indirim geleceğini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,063
Üyeler
169,060
Son üye
hkaan6412
Top Bottom