Neler Yeni

Elden Ring İndirime girecek mi

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mehmetcan İvrendi
bana öyle gelmiyor kendi hesabımda olması lazım
Dediğim gibi Eğer Amacınız oyunu kalıcı olarak edinmek ise tamam ama Eğer Sadece Oynıyayım bitireyim oyunu tadayım vs. Diyiyorsanız pre-order hesaplar en iyisi yani 24 dolar iyi demişsiniz 838TL yapıyor O Parayla
10-15 Tane Oyunu Oynayabilirsiniz

Ama tabi karar size kalmış😁

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Dediğim gibi Eğer Amacınız oyunu kalıcı olarak edinmek ise tamam ama Eğer Sadece Oynıyayım bitireyim oyunu tadayım vs. Diyiyorsanız pre-order hesaplar en iyisi yani 24 dolar iyi demişsiniz 838TL yapıyor O Parayla
10-15 Tane Oyunu Oynayabilirsiniz

Ama tabi karar size kalmış😁
hocam kütüphanemde mafia serisinden tutun rdrsinden witcherına sherlock serisinden Far Cryından AC serisine birsürü oyun var oynamasam bile tutuyorum bu oyun bende olmakdıktan sonra başka hesaplarda oynamak bana gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hikayeli oyun bu 1 kere bitirdikten sonra napıcaksın başka bu saatten sonra bence kendi hesaba hikayeli oyun almak çok mantıksız
ben böyleyim oyunun bende olması lazım mesela şuan god of war almayı dsuunuyorum steamden dl 2 almıstım ıade attım epıcte daha ucuz dıye belkı alırım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
Uzun süredir gözlüyorum en az 22.50 kağıt oldu ama dlc çıkınca min 27.50 yapmaya başladılar ama bence kış indirimlerinde bir şey yaparlar

Top Bottom