Neler Yeni

Elden Ring İndirime girecek mi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
bana öyle gelmiyor kendi hesabımda olması lazım
Dediğim gibi Eğer Amacınız oyunu kalıcı olarak edinmek ise tamam ama Eğer Sadece Oynıyayım bitireyim oyunu tadayım vs. Diyiyorsanız pre-order hesaplar en iyisi yani 24 dolar iyi demişsiniz 838TL yapıyor O Parayla
10-15 Tane Oyunu Oynayabilirsiniz

Ama tabi karar size kalmış😁

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Dediğim gibi Eğer Amacınız oyunu kalıcı olarak edinmek ise tamam ama Eğer Sadece Oynıyayım bitireyim oyunu tadayım vs. Diyiyorsanız pre-order hesaplar en iyisi yani 24 dolar iyi demişsiniz 838TL yapıyor O Parayla
10-15 Tane Oyunu Oynayabilirsiniz

Ama tabi karar size kalmış😁
hocam kütüphanemde mafia serisinden tutun rdrsinden witcherına sherlock serisinden Far Cryından AC serisine birsürü oyun var oynamasam bile tutuyorum bu oyun bende olmakdıktan sonra başka hesaplarda oynamak bana gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hikayeli oyun bu 1 kere bitirdikten sonra napıcaksın başka bu saatten sonra bence kendi hesaba hikayeli oyun almak çok mantıksız
ben böyleyim oyunun bende olması lazım mesela şuan god of war almayı dsuunuyorum steamden dl 2 almıstım ıade attım epıcte daha ucuz dıye belkı alırım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Uzun süredir gözlüyorum en az 22.50 kağıt oldu ama dlc çıkınca min 27.50 yapmaya başladılar ama bence kış indirimlerinde bir şey yaparlar

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Uzun süredir gözlüyorum en az 22.50 kağıt oldu ama dlc çıkınca min 27.50 yapmaya başladılar ama bence kış indirimlerinde bir şey yaparlar
bekliyorum inşallah indidime girer 25-27 dolar uygundur benım ıcın %50 girse cok mukemmel olur

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ege
Her oyun indirime giriyor Eaden tut diğer oyunlara kadar fakat şu elden ring denen oyun neden indirime girmiyor.1400 Tl vermek istemiyorum biraz bakınırken en son (galiba) gecen sene indirime gırmıs cok mantıksız neden boyle bır oyunu ındırıme sokmazsın kı %40-50 indirime soksan binlerce-onbinlerce satar bence yakın zamanda indirime girer mi sizce?
From Software oyunları çok nadir indirime girer hatta öyle bir şey ki büyük indirimlerde değil kafası estiğinde indirime sokuyor bazen. Ancak Steam'de yeni sayılabilcek bir oyun 1400TL iyi. Ayrıca %40-50'nin hayalini kurma çünkü yılların oyunu Souls serisi bile o yüzdeleri görmedi. Oyun 1000TL'ye falan düşer ama.

hikayeli oyun bu 1 kere bitirdikten sonra napıcaksın başka bu saatten sonra bence kendi hesaba hikayeli oyun almak çok mantıksız
Hocam napsın LoL'e Valo'ya skin mi alsın?

5 gün bekleyebileceğimi düşünüyorum oynayacak oyunum var fakat canım souls like oynamak istiyor hiç oynamadım black myth wukong,sekiro,elden ring (dark souls 3 girmişti almadım eski geldi) tarzı bir oyun almak ıstıyorum fakat hıcbırı ındırıme gırmıyor
Hocam Souls oyunlarına Elden Ring ile başlamayın. Mortal Shell diyen var fakat şöyle bir şey var ben de almayı düşünüyorum Wukong tam bir Souls oyunu değil, Checkpoint sistemi falan da iyi diyorlar. Elden Ring oynaman için Soulsları oynamanı öneririm.

Son düzenleme:

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
From Software oyunları çok nadir indirime girer hatta öyle bir şey ki büyük indirimlerde değil kafası estiğinde indirime sokuyor bazen. Ancak Steam'de yeni sayılabilcek bir oyun 1400TL iyi. Ayrıca %40-50'nin hayalini kurma çünkü yılların oyunu Souls serisi bile o yüzdeleri görmedi. Oyun 1000TL'ye falan düşer ama.

Hocam napsın LoL'e Valo'ya skin mi alsın?

Hocam Souls oyunlarına Elden Ring ile başlamayın. Mortal Shell diyen var fakat şöyle bir şey var ben de almayı düşünüyorum Wukong tam bir Souls oyunu değil, Checkpoint sistemi falan da iyi diyorlar. Elden Ring oynaman için Soulsları oynamanı öneririm.
dark souls 3 almayı düşünüyordum önceki indirim zamanında 20 dolara düşmüştü fakat elden ring bana çok fazla ilgi çekici geldiği için onu almak istiyorum

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir
BU OYUNU MİLLET CRACKLİ OYNAMIYOR MU? HERKES SATIN MI ALIYOR.

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Her oyun indirime giriyor Eaden tut diğer oyunlara kadar fakat şu elden ring denen oyun neden indirime girmiyor.1400 Tl vermek istemiyorum biraz bakınırken en son (galiba) gecen sene indirime gırmıs cok mantıksız neden boyle bır oyunu ındırıme sokmazsın kı %40-50 indirime soksan binlerce-onbinlerce satar bence yakın zamanda indirime girer mi sizce?
2 gün içinde muhtemelen

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ege
dark souls 3 almayı düşünüyordum önceki indirim zamanında 20 dolara düşmüştü fakat elden ring bana çok fazla ilgi çekici geldiği için onu almak istiyorum
Ben çok bilmiyorum ama Elden Ring, Dark Souls 3'ün devamı demişti abim. Ayrıca ben de LoL'e para yatırdım ben de pişmanım skini alıyosun 1 haftada sıkılıyosun. Elden Ring'de özellikle öyle bir açık dünya öyle uzun bir oynanış var ki anlatılmaz bir şey. Ayrıca crack oynamamanız da çok güzel bir şey ne kadar büyük firmalar da olsa burda bir emek var ve karşılığını almaları gerekiyor sizi tebrik ediyorum.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
Kış indirimlerinde net gircektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,374
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom