Elden ring oynamadım hocam, malum fiyatlardan ötürü.Elden Ring sevdiysen Sekiro'yuda oynamanı tavsiye ediyorum
Hesaplarda pahalı hocam, hem hesabın iki gün sonra gitmeyeceğini garantiaide yok. Aynı hesabı 50 kişiye satıyorlar. Bence indirim bekleyin.Hesap alacagim o zaman mecbur
Dark souls ve sekiro disinda pek oyun yok şuan lies of p yi bekliyorum
Ama elden ring benzersiz
Tamamdır o zaman, indirim bekleyeceğimHesaplarda pahalı hocam, hem hesabın iki gün sonra gitmeyeceğini garantiaide yok. Aynı hesabı 50 kişiye satıyorlar. Bence indirim bekleyin.
Sekiro'da öğrenmen gereken 2 şey var biri Deflect diğeri mikiri counter ondan sonra oyun en kolay souls oluyor, insanların Sekiro'da bu kadar zorlanmasını anlamıyorum sekiro benim ilk deneyimimdi fakat hiç sinirlenmedim demon of hatred hariç diğer bosslarda çok fazla uğraşmadım bile. İlginç.Sekiro biraz benziyor fakat mortal shell oynamanı tavsiye ederim sekiro yu herkes yapamaz bossları çok kıl kılçık işler yapıyor.
Grafik olarak çok farklı ama boss kesmeyi uğraşmayı seviyorsanız hollow knight yükleyebilirsiniz. Atmosferi ve hikayesi çok iyi.Elden Ringe nazaran ucuz ve gerçekten kaliteli neler var, sekiro o tarz bir oyun mu?