3 farklı siteden Elden Ringi crackledim ve oynadım ben. 7-8 senedirde crack yaparım 1 kere virüs yemedim.Hocam en son crackden ne var ne yok çaldırdığımdan beri kullanmıyorum.
Hocam türkçe yama falan kurarken bir yerden yemiştim, ne var ne yok gitmişti. Ben de hep dikkat ederek crack kullanırdım ama sonuçta crack yani patlak verdi bir gün.3 farklı siteden Elden Ringi crackledim ve oynadım ben. 7-8 senedirde crack yaparım 1 kere virüs yemedim.
Türkçe hiçbir kaynaktan indirmedim ben. Bilinen kaynaklar kullanınca yemiyorsun hiç.Hocam türkçe yama falan kurarken bir yerden yemiştim, ne var ne yok gitmişti. Ben de hep dikkat ederek crack kullanırdım ama sonuçta crack yani patlak verdi bir gün.
Hocam bilinen sitelerin linkleri varsa özelden bir şutlayabilir misiniz ?Türkçe hiçbir kaynaktan indirmedim ben. Bilinen kaynaklar kullanınca yemiyorsun hiç.
Hesap alacağına crack oynamak çok daha mantıklı bence.
Evet güzel bir oyundur fakat Elden Ring hissiyatını hiçbiri yansıtamaz. RDR2 ve Witcher'dan sonra en efsane budur bence. Dark Soulsları oynamadıysan oyna. Daha sonra da Skyrim oynarsın. Farklı buildler ile de Elden Ring'e devamm.Skyrim o tarz bir oyun muydu? onu da oynamadım bilmiyorum
hesap almaya çok soğuk bakmayın derim hele bu ekonomide ben spidermanların hesaplarını almıştım halada girip oynayabilirimHesap alacagim o zaman mecbur