Elden Ring Fitgirl mi , Steam Offline Hesap mı?

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,001
normalde elden ringin aksine aşırı güzel denilmeyen ve uzun da olmayan oyunları steam offline hesaptan oynuyorum ancak Elden Ringi crack indirmek istiyorum hangisi daha iyi olur. Fitgirl elden ring güvenilir midir indirenler varsa (Parasıyla al demeyin)

Son düzenleme:
Fitgirl her daim güvenilir olmuştur yalnızca güvenilir siteden indirirseniz tabii.
Offline tavsiye etmem çünkü boşa hesap sahibine para kazandırıcaksınız bu da soygun bence.

Ben steam offline hesap kullanıyorum para vermek istemediğim oyunlarda en güveniliri öyle bence

normalde elden ring gibi aşırı güzel denilmeyen ve uzun da olmayan oyunları steam offline hesaptan oynuyorum ancak Elden Ringi crack indirmek istiyorum hangisi daha iyi olur. Fitgirl elden ring güvenilir midir indirenler varsa (Parasıyla al demeyin)
Elden ring şahsen aşırı güzel diyebileceğim ve uzun süren bir oyun ayrıca 70 saat gameplay yapabiliryorsun kolaylıkla.
Offline hesap patlayabilir crackte ise bir şey kaybetmezsin virüs olayı dışı düzgün siteden indirirsen o da sorun değil bence.

fitgirl. Offline steam hesabi sadece para tuzagi. ikiside korsan, ikiside legal degil. degisen bir sey yok.

normalde elden ring gibi aşırı güzel denilmeyen ve uzun da olmayan oyunları steam offline hesaptan oynuyorum ancak Elden Ringi crack indirmek istiyorum hangisi daha iyi olur. Fitgirl elden ring güvenilir midir indirenler varsa (Parasıyla al demeyin)
Crack> Offline

Bence offline daha iyi crackde virüs olup olmadığı en güvenilir repack lerde bile belli değil

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT
İşlemcine güvenmiyorsan o kızdan uzak dur çok fena kazık atıyo 😅

normalde elden ringin aksine aşırı güzel denilmeyen ve uzun da olmayan oyunları steam offline hesaptan oynuyorum ancak Elden Ringi crack indirmek istiyorum hangisi daha iyi olur. Fitgirl elden ring güvenilir midir indirenler varsa (Parasıyla al demeyin)
İndirdiğin yerde problem yok ise bir şey olmaz fakat crack sonuçta ne kadar güvenebilirsin ?
OFFsteam olayı bana boş geliyor crack tercih ediyorum şu zamana kadar farkettiğim bir problem yaşamadım

Steam offline hesap çok daha mantıklı

indiriyorum valla ya battı balık yan gider DODI falan baktım da indirme için değişik reklamlı sitelere atıyor oyunindir vipten indiren varmış ordan indirdim.Free Kaspersky var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,795
Üyeler
184,686
Son üye
Altay0505
Geri