Neler Yeni

Elden Ring hakkında sorular

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Arkadaşlar elden ringe yeni başladım oyunda nasıl bir yol izlemeliyim
Nasıl bir build izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Build kendi zevkine göre ama benim tavsiyem büyücü yada great sword ikisinden birinde ilerle. Oyun için yol izleme konusunda detaylı rehber lazım onlarıda youtube da bulabilirsin biraz karışık.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Build kendi zevkine göre ama benim tavsiyem büyücü yada great sword ikisinden birinde ilerle. Oyun için yol izleme konusunda detaylı rehber lazım onlarıda youtube da bulabilirsin biraz karışık.
reis ben bi kaç karakter gördüm bu editlerde olan çarların buildleri nasıl oluyor güçlüler mi yoksa sadece video çıkması için görünüş falan mı çünkü çok güzel gözüküyor karakterler ve bastıkları yetenekler öyle bir çar yapmak ne kadar sürer ve değer mi sence?

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Arkadaşlar elden ringe yeni başladım oyunda nasıl bir yol izlemeliyim
Nasıl bir build izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Çok fazla build var, oyunu oynarken bulduğun itemları takıp dene kendi zevkine göre oyna. Baktın bir boss var 20 kere denedin kesemedin. O zaman artık build bakarsın. Bu arada oyunda büyüler dehşet ötesi, büyüleri kullanmanı öneririm. Hele bir de mimic var, o tam bir hayat kurtarıcı ama oyunu hard moddan normal moda alıyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
reis ben bi kaç karakter gördüm bu editlerde olan çarların buildleri nasıl oluyor güçlüler mi yoksa sadece video çıkması için görünüş falan mı çünkü çok güzel gözüküyor karakterler ve bastıkları yetenekler öyle bir çar yapmak ne kadar sürer ve değer mi sence?

Çoğunda mod var bu arada. Ban yeme riski vs. görünce mod yapmaktan çekindim ben. Ama orjinal oyundada çok güzel buildler oluyor.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğunda mod var bu arada. Ban yeme riski vs. görünce mod yapmaktan çekindim ben. Ama orjinal oyundada çok güzel buildler oluyor.
o havalı uçmalı kaçmalı büyü efektlerini modlarla mı yapıyorlar yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok fazla build var, oyunu oynarken bulduğun itemları takıp dene kendi zevkine göre oyna. Baktın bir boss var 20 kere denedin kesemedin. O zaman artık build bakarsın. Bu arada oyunda büyüler dehşet ötesi, büyüleri kullanmanı öneririm. Hele bir de mimic var, o tam bir hayat kurtarıcı ama oyunu hard moddan normal moda alıyor.
hocam bu editlerdeki çarları modsuz yapabiliyor muyuz ve güçlüler mi?

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
o havalı uçmalı kaçmalı büyü efektlerini modlarla mı yapıyorlar yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu editlerdeki çarları modsuz yapabiliyor muyuz ve güçlüler mi?
Mesela hangi editten bahsediyorsun? Çok fazla edit yapan insan var, bazıları modsuz yapıyor bazıları modlu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,038,372
Üyeler
164,657
Son üye
aykutbulunmaz
Top Bottom