Neler Yeni

Öneri Elden Ring İade Etmeli miyim ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
Çok iyi indirimdeydi bu türde ilk defa oynamak istediğim için aldım fakat oyun aşırı zor geliyor gözüme çok fazla detay var ve her şey ingilizce ama vuruş hissi oynanışı çok güzel böyle bir oyun da bitirmek istiyorum bir yandan

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
M.Rüzgar Özen
Çok iyi indirimdeydi bu türde ilk defa oynamak istediğim için aldım fakat oyun aşırı zor geliyor gözüme çok fazla detay var ve her şey ingilizce ama vuruş hissi oynanışı çok güzel böyle bir oyun da bitirmek istiyorum bir yandan
Önermiyorum kral ya iade etmeni. Bi süre sonra alışırsın.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
ismail
Oyunu öğrenmeye çalış. Hiçbir şey bilmeyene de versen bir süre sonra çözüyor oyunu Emin çıtak rehber videolarına göz atabilirsin

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önermiyorum kral ya iade etmeni. Bi süre sonra alışırsın.
benim de iade edesim yok açıkçası bu fiyata da daha alamam ama oyun zor cidden biraz fazla boş zamanımda oynamam lazım diğer oynadığım oyunlardan vakit kalınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu öğrenmeye çalış. Hiçbir şey bilmeyene de versen bir süre sonra çözüyor oyunu Emin çıtak rehber videolarına göz atabilirsin
evet başkangıç rehberine baktım sadece şu can barı doldurduğumuz şişeyi nasıl üretiyoruz veya nerden buluyoruz onu çözemedim baya yaratık kestim 1 saatte 2 saat dolmasın diye çıktım

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Hocam zaten bu türden ilk defa bir oyunu oynayacaksan bu Elden Ring olmalı. Oyunun mantığını en güzel anlatan yapım. Senden istenilen geze geze oynaman. Anında sonuç odaklı oynarsan ölersin. Elden Ring genel olarak rehber alınarak oynanan bir oyun. Tek başına altından kalkamazsın.

Bu kanalı tavsiye ederim.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
ismail
benim de iade edesim yok açıkçası bu fiyata da daha alamam ama oyun zor cidden biraz fazla boş zamanımda oynamam lazım diğer oynadığım oyunlardan vakit kalınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet başkangıç rehberine baktım sadece şu can barı doldurduğumuz şişeyi nasıl üretiyoruz veya nerden buluyoruz onu çözemedim baya yaratık kestim 1 saatte 2 saat dolmasın diye çıktım
Dümdüz ilerlersen oyunu çözmen çok vaktini alır en azından hızlıca 1-2 video izle millet ne yapıyor nasıl ilerleniyor öğrenmiş olursun

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten bu türden ilk defa bir oyunu oynayacaksan bu Elden Ring olmalı. Oyunun mantığını en güzel anlatan yapım. Senden istenilen geze geze oynaman. Anında sonuç odaklı oynarsan ölersin. Elden Ring genel olarak rehber alınarak oynanan bir oyun. Tek başına altından kalkamazsın.

Bu kanalı tavsiye ederim.
evet hocam bu kanaldan izledim zaten takip ediyorum da yakından iade etmiyorum ya bu oyunu da bitirmek istiyorum uzun saatler oynayarak ama önce diğer indirimde aldığım sons of the forest bitiricem sonra bu oyuna geçeceğim zaman harcamam lazım gelişmek için elden ringte

Satriani

80+ Silver
Souls-Like zaten temel olarak bu tip zorlukta bi' tür ve yeni başlayanlar için hakikaten çok bezdirici olabiliyor. Fakat temel mantığa alıştıktan sonra ise başarılı olmanın verdiği haz, diğer oyunlara kıyasla çok daha yüksek olacaktır. Hatta bundan sonra diğer oyunlar aşırı kolay gelmeye başlar.
Bence iade etme, daha sonra oynamak istediğinde aynı fiyattan bulamayabilirsin.

Top Bottom