üçlü daha iyi.Oyun alacağım ama kararsız kaldım canım elden ring de istiyor ama bu 3 oyun da çok cazip geliyor sizce hangisi
Asil Elden Ringi alip digerlerini youtubedan izlese daha mantikli. Hele God Of War zaten cutscene ve puzzlelar ile dolu. Elden Ring ise tamamen kesfetmeye ve vurus hissiyatina + zorluga dayali bir oyun.Üçünü al.
Elden Ring'i YouTube'dan izle.
O paketi alınca dying light daha uyguna geliyor.3 oyun sana daha uzun süre gidecektir.Hatta payday 2 yi bence alma eskidi artık iyice onuda başka bir oyun için kullanırsın.
Steam zammından sonra indirimli hali şu anki indirimsiz halinden bile fazla olur diye düşünüyorumElden Ring'i al. Diğerleri bazı zamanlar indirime giriyor. Örneğin God Of War.
Pd2 var bende3 oyun sana daha uzun süre gidecektir.Hatta payday 2 yi bence alma eskidi artık iyice onuda başka bir oyun için kullanırsın.
Elden Ringin tarzını sevdiğinden emin ol,büyük bir hevesle alıp birkaç saatten sonra bırakmıştım.Oyun alacağım ama kararsız kaldım canım elden ring de istiyor ama bu 3 oyun da çok cazip geliyor sizce hangisi