Neler Yeni

Elden ring yardım devam edemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Kartal akyıldız
Merheba oyunda şu anda 30 cu saatimdeyim ve 59 levelim ama artık oyunda ilerleyemiyorum şu anda tree sentrialin bir değişik haliyle dovusuyorum ama ne hasarım nede canım yetiyor level kasmaya çalışıyorum kasamiyorum ne yapmam gerekiyor samuray sınıfı ve great sword kullanıyorum vigor ve dexterity ye level bastım yardım edermisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Kartal akyıldız
https://eldenring.wiki.fextralife.com/Elden+Ring+Wiki bu sitede elden ring ile ilgili her şey var hocam gidip buradan buildlerin nasıl yapıldıgına bakabilirsiniz ek olarak arkadaşın dediği gibi doğru yuvarlanmak her şey demek.
Ek olarak mimik gözyaşı diye bir şey var kendi klonumuzu oluşturuyoruz onu alırsanız 2 kişi bosslarda baya rahatlarsınız
Mimic var zaten saolsun küçük boslari tek başına kesiyor ama şuan +5 kasmaya çalışıyorum onu yuvarlanma işinide pek beceremiyorum bide greatsword olunca iyice zorliyor bir anca katanaya geçmek istiyorum yardımın için teşekkür ederim

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
ismail
Bakicam teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağa yuvarlansam ne olucak çok hizlilar çok geniş alana vuruyorlar hasar yemiyorlar ben napim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu düşündüm ama buildden anlamıyorum o yüzden yapmadım ve evet rennalayi kestim
dex build gidip de greatsword kullanman fazla acemice olmuş.Str build silahı o.Greatsword kullanacaksan statları sıfırla str ve vigor ver.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Kartal akyıldız
dex build gidip de greatsword kullanman fazla acemice olmuş.Str build silahı o.Greatsword kullanacaksan statları sıfırla str ve vigor ver.
Ne bilim internette baktığımda samuray için en uygun dex build yazıyordu oyun başında great sworda alışınca bırakmadım ama şimdi katana buildine gecicem araştırma yapiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Kartal akyıldız
Tavsiye için saol STR ve vigor buildine geçip elime +9 lu önceden aldığım legendray büyük kılıç aldım şimdi saatlerce takildigim booslari rahat bir şekilde kesiyorum teşekkürler

canbozoks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
osman osman
Samuraya en çok rivers of blood ve eleonora's poleblade yakışıyor. Tavsiye ederim çok keyifli oynaması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,837
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom