Neler Yeni

Elden ringte journey 2 yi bitirmek

YazılımKafa

80+ Silver
Oyunu bitirdim. New game plus a başladım. New game plusta tekrar oyunu bitirince ne oluyor? Tekrar girebiliyor muyuz? Yine journey 2 gibi baştan başlayabiliyor muyuz?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyunu bitirdim. New game plus a başladım. New game plusta tekrar oyunu bitirince ne oluyor? Tekrar girebiliyor muyuz? Yine journey 2 gibi baştan başlayabiliyor muyuz?
Journey 2 New Game Plus değil mi zaten?

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Journey 2 New Game Plus değil mi zaten?
Ondan sonrasını soruyorum zaten. Journey 2 de de ana bossları kesince ne olacak diye soruyorum. Muhtemelen komple bitecek. Bugün journey 2 ye girdim hiç zorlanmadan ana boss lardan 6 sını kestim. Oyun bitmesin diye kesmiyorum diğerlerini. Başkalarına yardım ediyorum falan. Tekrar onları kesersem ne olur onu merak ediyorum

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
a a
NG+7 ye kadar oyun zorlaşmaya devam edecek ve istediğin kadar tekrar başlayabiliyorsun

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NG+7 ye kadar oyun zorlaşmaya devam edecek ve istediğin kadar tekrar başlayabiliyorsun
Çok iyiymiş o zaman. Ben zaten en çok ana boss lardan keyif alıyorum. Özellikle godfrey first elden lorddan sonrakiler. Zaten 1 hafta sonra başka şehire gidicem. O zamana kadar her gün 1 new game plus yaparım. Benim amacım her bossu her seferinde farklı buildle kesmek. İlk oynayışta int yaptım şimdi dex yapıyorum . Bir sonrakinde belki str kasarım. Sınırı olmaması güzelmiş

Top Bottom