Neler Yeni

Elden taksitle pc tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arif akbay
Böyle çalışan bir firma yok diye biliyorum . Aile çevresinden kredi kartı ile ödeme yap ona öde aynı mantık .
Şu zamanda aile yakınları 20000 TL'ye yakın bilgisayar fikrine mantıklı bakarmı hiç bilmiyorum yani doğrusu 20000 TL'yi bilgisayarı vermeye değmez diye düşünüyorlar

OlmadıBu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
kemal boztepe
Şu zamanda aile yakınları 20000 TL'ye yakın bilgisayar fikrine mantıklı bakarmı hiç bilmiyorum yani doğrusu 20000 TL'yi bilgisayarı vermeye değmez diye düşünüyorlar
Aileler düz mantık bakıyorlar , sonuçta bu araba gibi düşünecekler 100 bin TL araba da var 1 milyon TL de var özelliklere göre fiyat farkı olacak .

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arif akbay
Birazcık sizde destek olursanız bence alırlar şahsen bişey alırsam Bi kısmını ben veriyorum üstünü babam tamamlıyor
Ah keşke anlatabilsem aldığım PC ile YouTube'a içerik üretip bir yandan oyun oynamak istediğimi söyledim başka zaman senin neden PC almak istediğini biliyoruz diyorlar niye diye sorunca oyun oynamak için değilmi diyorlar ahahahah ağlamısın gülermisin

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Ah keşke anlatabilsem aldığım PC ile YouTube'a içerik üretip bir yandan oyun oynamak istediğimi söyledim başka zaman senin neden PC almak istediğini biliyoruz diyorlar niye diye sorunca oyun oynamak için değilmi diyorlar ahahahah ağlamısın gülermisin
Bende apu sistem vardı bilgisayar oyuna girince uçak motoru gibi olurdu bide yayın açardım bişeyler başardığımı aileme gösterdim tabi kazancımda olunca aldım çoğunu ben verdim ama babamda destek oldu yani
Ayrıca YouTube artık çok zor tavsiyem tiktok ta gelişme

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arif akbay
Bende apu sistem vardı bilgisayar oyuna girince uçak motoru gibi olurdu bide yayın açardım bişeyler başardığımı aileme gösterdim tabi kazancımda olunca aldım çoğunu ben verdim ama babamda destek oldu yani
Ayrıca YouTube artık çok zor tavsiyem tiktok ta gelişme
Takipçi sayın kaç peki

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Paranı biriktir peşin al biraz beklesen ölmezsin

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Takipçi sayın kaç peki
Facebook ta 759 Tiktokta 2k
PC yeni aldım yeniden canlandırıcam inşallah
Bu arada bu sayılar az ama kitle önemli çoğunluk izleyicim 25 yaş üzeri olduğu için kazancım oluyor Allaha şükür

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Arkadaşlarım akşamları oyun oynarken dışarıda kalan tek benim ne zaman mümkün olursa hemen almak istiyorum hem niye kızdın ki ahahahahaha
Elden taksit çok kötü bir şey ondan kızdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arif akbay
Elden taksit çok kötü bir şey ondan kızdım
Yo yo iyiliğim için dediğini biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Facebook ta 759 Tiktokta 2k
PC yeni aldım yeniden canlandırıcam inşallah
Bu arada bu sayılar az ama kitle önemli çoğunluk izleyicim 25 yaş üzeri olduğu için kazancım oluyor Allaha şükür
Allah işini rast getirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,963
Üyeler
163,749
Son üye
erdemstandi
Top Bottom