Neler Yeni

Elden Ring alınır mı

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
emirhan
arkadaşlar ilkbahar inidirimlerinde almayı düşünüyorum yada ne zaman iyi bir indirime girerse sizce 850 tl civarına geliyor steam de oyun için fikirleriniz nedir

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oktay
arkadaşlar ilkbahar inidirimlerinde almayı düşünüyorum yada ne zaman iyi bir indirime girerse sizce 850 tl civarına geliyor steam de oyun için fikirleriniz nedir
çok sinir bozucu oyun ama oyunu ciddi oynicaksan baya bi emek gerekiyor gibi duruyor tabi öylede daha zevkli olur

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mert Güler
Kesinlikte tavsiye ederim harika bir oyun , keşfetmeyi seviyorsan tam sana göre

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Doğukan Yazıcı
Souls oyunlarında girmesi bence daha kolay oyun, hiç souls oynamadıysanız bile öneririm. Alışması biraz zordur, başlarda affalarsınız ama alıştıktan sonra da bırakamazsınız. Keşfetmeyi seven, düşman katletmeyi, boss kesmeyi seviyorsanız size göre.

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre taşçı
Gow serisi dışında çok fazla hikayeli oyun oynamadım. Denediğim oyunlar arasında oldu fakat bir türlü ısınamadım. Farklı zamanlarda 2 kere başlamama rağmen. Herkese giden bir oyun değil.

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikte tavsiye ederim harika bir oyun , keşfetmeyi seviyorsan tam sana göre
ben oyunlarda boss kesme olayını çok seviyorum dodge atıp vurma vs bu oyunda aşırı derece boss var ondan dolayı almayı düşünüyorum
belli bir süre sonra boss kesme olayı sıkar mı oynadığım oyunlarda strateji geliştirip savaşmayı seviyorum ama bilemedim

ANYA

80+ Bronze
controller varsa kesinlikle tavsiye ederim

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alınır, rehber yardımıyla oynanır.

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
emirhan
ilkbahar indirimlerinden önce iyi bir indirim etkinliği yok değil mi o zamana kadar girmez sanırım indirime

EDON1S'1

80+
ben oyunlarda boss kesme olayını çok seviyorum dodge atıp vurma vs bu oyunda aşırı derece boss var ondan dolayı almayı düşünüyorum
belli bir süre sonra boss kesme olayı sıkar mı oynadığım oyunlarda strateji geliştirip savaşmayı seviyorum ama bilemedim
oyunu bitirsen bile sıkılacağını sanmıyorum bir sürü silah çeşitleri var hepsinin kendine has özellikleri var

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Tuğrul
El ne der onu pek bilemedim ama Elden Ring net alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,918
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom