Ele geçen yüklü miktarda para nasıl değerlendirilmeli?

Reaksiyon skoru
112
Aileme mirastan kalan 2.5milyon Tl gibi bi rakam var sizce nasıl değerlendirilmeli gidip araba ev almak çok saçma olur.

Aileme mirastan kalan 2.5milyon TL gibi bi rakam var sizce nasıl değerlendirilmeli gidip araba ev almak çok saçma olur.
Ev almak istemiyorsanız cevresinde belli baslı İnsaatlar baslayan bir arazi-arsa alabilirsiniz.

Araba yoksa araba alın. Bir miktar bankada kalsın acil durumlar için. Diğer kalanla arsa vb değerlendirmesi yapılabilir. Ailen senin için banka açıp para yatırabilir ortak hesap. Gelceğin için

Araba yoksa araba alın. Bir miktar bankada kalsın acil durumlar için. Diğer kalanla arsa vb değerlendirmesi yapılabilir. Ailen senin için banka açıp para yatırabilir ortak hesap. Gelceğin için
Arabamız var, bende sizin gibi düşünüyorum tarla arsa vesayre daha mantıklı olur ben hiç arsanın veya tarlanın değer kaybettiğini görmedim.
Ev araba saçma mı olur? Sen yatırım yapma en iyisi. Eve arabaya yatırım yapmayacaksın da neye yatıracaksın bitcoine mi
Evet dostum araba dediğin şey para yer vergisidir bakımıdır muaynesidir. Ev belki mantıklı.

ev arsa kısaca tapusunu alabileceğiniz bir şey

Direkt düğün salonu açardım bu zaman da düğüne hayvan gibi paralar veriliyor 2.5 milyona açılır mı bilmiyorum tabi
2.5 milyona düğün salonu açılırda B- kalite olur kimsenin kötü bir yerde en mutlu anını yaşıyacağını sanmıyorum ama çok mantıklı dediğiniz şey tanıdığım düğün salonu sahipleri var çok fena para kırıyorlar.

Ev araba saçma mı olur? Sen yatırım yapma en iyisi. Eve arabaya yatırım yapmayacaksın da neye yatıracaksın bitcoine mi
Araba yatırım aracı değil aslında.
Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ancak arsalara çok fazla rağbet var. Elinde güzel bir miktar var henüz fiyatları katlanmamış bölgelerden arsa alabilirsin. Çok fazla beklemek istemiyorsan parselli arsalara bakabilirsin.

Geri